'SADAKATSİZ' dizisinde evli bir erkekle aşk yaşayıp hamile kalan, sevgilisi karısından boşandıktan sonra da onunla evlenen Derin karakterini canlandıran Melis Sezen, hakkında merak edilenleri YouTube'da yayınlanan "Aşırı Unlulerle Kısa Goruşmeler" adlı programda anlattı. Genc oyuncu, "Hic aldatıldın mı?" sorusuna şoyle yanıt verdi: "Aldatıldım. Herkes aldatılır. İlk olayda travma yaşadım. İnsan kendini kotu hissediyor ama atlatıyor. Sonra hicbir şey olmamış gibi yaşıyorsun."
ALLAH KİMSEYE BOYLE SALAKLIK VERMESİN
Melis Sezen, 'Derin' rolunu oynamaya başladıktan sonra aldığı ilginc tepkilerden de soz etti: "Derin'in yaptıklarını Melis de yapıyor sanıyorlar. Ozellikle Instagram'da 'Yapma, niye boyle yapıyorsun' diyorlar. Bir gun de dışarıda yanıma teyzeler geldi, 'Hic yakıştıramadık' dediler." Sezen, Derin karakteri hakkında da ilginc bir yorum yaptı: "Oynamak icin once anlamam lazım Derin'i. Ama şu aralar ona surekli 'Gormuyor musun gercekleri' diyorum. Ozellikle son bolumden sonra Allah kimseye boyle salaklık vermesin dedim. Volkan eski karısı Asya'yı sıkıştırıyor, Derin de onları hep yakalıyor ama kızın gozu kor."
Kaynak: Hurriyet