Gecen sene 23 Nisan'da COVID-19 aşısı tanıtacağı iddialarıyla gundem olan Prof. Dr. Ercument Ovalı, şimdi de sosyal medyada gundem olan acıklamalarda bulundu. Koronaviruse yakalandığını soyleyen Ovalı, akciğerlerine inen virusu 72 saatte kendi urettiği kokteyl antikorla yok ettiğini soyledi.
[h=2]"Kokteyl antikor ile akciğerlerim 72 saatte tertemiz oldu"[/h] Sağlık Bakanlığı'nın urettikleri ilaca ruhsat vermediğini soyleyen Prof. Dr. Ercument Ovalı, "İlac olarak şu anda dunyada 3 ilac onemli gelişmeler gosteriyor. Bir de bizim yaptığımız kokteyl antikor var, Bakanlık buna ruhsat vermedi ama ben koronavirus oldum, 5 gun once. Akciğerlerim tutulduğu, diğer ilacların etkinliğine inanmıyorum ve reddettim. Kokteyl antikor ile akciğerlerim 72 saatte tertemiz oldu, 5. gunde evime dondum" dedi.

[h=2]Ovalı'nın acıklamasının ardından sosyal medyada yapılan yorumlar[/h] Ercument Ovalı'nın yaptığı acıklama sosyal medyada da gundem oldu. Sizlere Ovalı'nın kokteyline istinaden yapılan birbirinden komik sosyal medya paylaşımlarıyla baş başa bırakıyoruz: