Kağıthane'de freni boşalan nakliyat kamyonunun boş alana uctuğu anlar guvenlik kamerasına yansıdı.
Kağıthane'de Talatpaşa Mahallesi Zeybek Sokak'ta sabah saatlerinde yaşanan olayda ev taşınması icin eşya yuklenen nakliyat kamyonu kaymaya başlamış ve yaklaşık 10 metre yukseklikten boş alana ucmuştu. Kazaya ilişkin guvenlik kamera goruntuleri ortaya cıkıt. Goruntulerde kamyon eşya taşındığı sırada birden yokuş aşağı kaymaya başlıyor. Şofor ve yanındaki kişiler kamyonun peşinden koşuyor. Bir sure sonra kaldırımı aşan kamyon, boş alana ucuyor.

Ote yandan eşyaları taşınan ev sahibi Merve A., yaşananları gozyaşlarıyla anlattı. Eşinin vatani gorevini yapmak uzere Şırnak'ta askerlik yaptığını soyleyen Merve A., "Kağıthane'den Gaziosmanpaşa'ya taşınacaktık. Kamyonun frenleri tutmadı ama onune takoz koymamışlar kendileri de kabul etti. Ucurumdan aşağı yuvarlandı.
Butun eşyalarımız gitti. Surekli arıyor yeni evimize taşındığımızı soyledim, bir şey diyemedim. Şu an şoktayım inanamıyorum boyle bir şey olduğuna. Milyonda bir olacak şey bizim başımıza geldi. Her şey kırıldı. Yemek takımlarım beyaz eşyalar hepsi kırık" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL
Kaynak: İhlas Haber Ajansı