Kırklareli Karahıdır Mahallesi'nde ikamet eden 66 yaşındaki Salih Aykut, korona virusu kısıtlamaları sebebiyle bir suredir yaptıramadığı arac muayenesi Vefa Sosyal Destek Grubu'ndan yardımı ile yaptırdı.
Kırklareli Valiliği bunyesinde kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu Koordinatorluğunde vatandaşların tum taleplerini ozenle yerine getirmeye devam ediyor. Vatandaşların yardımına aralıksız koşan ekipler bu kez Kovid-19 hastalığını yenen 66 yaşındaki Salih Aykut icin seferber oldu. Kısıtlama sebebiyle evinden cıkamayan Aykut, arac muayenesi icin Vefa Sosyal Destek Grubu'dan yardım istedi. Kırklareli Valiliğince iki gonullu gorevli gorevlendirildi. Aracı muayeneye sokan gorevliler minibusu ve evrakları Salih Aykut'a teslim etti.

Aykut, korona virusune yakalandığı gunden bu gune kadar Vefa Sosyal Destek Grubu'nun tum ihtiyaclarını karşıladığını soyledi. Hastalandığı yendiklerini dile getiren Salih Aykut, "O gunden bu yana Valimiz Osman Bilgin'in gondermiş olduğu Vefa Sosyal Destek Grubu her şeyimize koştu. Hem sağlığımıza, hem ihtiyaclarımıza. Ben cok rahat ettim. Hastalığı da yendik. İyi bir surec gecirdik" dedi.
"Devletimizle gurur duyuyorum"
Aracının muayenesini bile o surecte Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından yapıldığını belirten Aykut, "Aracın muayene zamanı yaklaştığında sigorta şirketi telefon etti. Ben de Vefa Destek Grubu'na rica ederek sigortasını yatırdım. Sonra da muayenesi icin randevu aldılar. Aracımı aldılar, muayenesi yaptırdılar ve bana teslim ettiler. Ayrıca şahsi ihtiyaclarımızı da karşıladılar. Bu surecte her turlu desteği gordum. Devletimizle gurur duydum. Allah hepsinden razı olsun" şeklinde konuştu. - KIRKLARELİ
Kaynak: İhlas Haber Ajansı