Migros konserleri başlıyor. Migros konserleri ne zaman, saat kacta?Migros konserleri canlı izle! Soruların yanıtı icin haberimizi takip edebilirsiniz
[h=3]MİGROS KONSERLERİ NE ZAMAN?[/h]Muhteşem konserler, talk şovlar, kabareler ve tam 50.000 Money hediyeli yarışma 26 Aralık'ta saat 15.45'de Eda&Metin Ozulku ve Ferda Anıl Yarkın'ın muhteşem konseriyle Migros TV 90'lar Yılbaşı Eğlencesi'nde.
[h=3]EDA OZULKU KİMDİR?[/h]1966 yılında Golcuk'te doğdu.
Eda Ozulku, ilk ve orta okul yıllarını İzmit'te gecirdi. Liseyi İstanbul'da tamamladıktan sonra Eda Ozulku, Marmara Universitesi Muzik Bolumu'nden mezun oldu. Aynı universitede şan eğitimi uzerine yuksek lisans yaptı.
Daha sonra Işık Lisesi'nde ve mezun olduğu universitede oğretim gorevlisi olarak calışan Eda Ozulku, oğretmenliğinin yanında muzik calışmalarına eşi Metin Ozulku ile birlikte devam etti.
Eşinin bestelediği pek cok şarkının sozlerini yazdı. Bunların arasından one cıkan; Sozler yetmez, Seninle Olmak Var Ya, Eğlen Guzelim, Oyalama Beni, Kuşlar, Alladı Pulladı, Doğum Gunu, Parolayı Soyle, Yuru Ya Kulum, Yaralım şarkılarıydı.
Eşiyle birlikte yaptığı şarkıların demolarında solist olarak yer alan Eda Ozulku, muzik yapımcılarından gelen album tekliflerini uzun bir sure kabul etmedi. Ancak eşinin de ısrarlarıyla, aldığı klasik batı muziği eğitimini pop muzikte kullanmaya karar verdi.
Eda Ozulku, 1993 yılında album calışmalarına başlamasıyla birlikte oğretim gorevinden ayrıldı. Bu calışma sonucu Parolayı Soyle adlı ilk albumu ortaya cıktı. Bu cok beğenilen albumun ardından sırasıyla Dalgacı (1994), Ucurdum Da Ucurdum (1995), Al Beni (1997) ve İnce Sızım (2003) adlı dort solo album ve eşiyle birlikte Boyle Aşk Olmaz (1999) adlı bir album daha yayınladı. 2004 yılında Masalcılar grubuyla beraber cocuklara masallar anlatan Masalcılar – 1 adlı projede yer aldı.
Eda Ozulku, şu anda Bilfen Camlıca ilkoğretim okullarında muzik oğretmenliği yapmaktadır.
[h=3]ALBUMLER[/h]Parolayı Soyle – 1993
Dalgacı – 1994
Ucurdum Da Ucurdum – 1995
Al Beni – 1997
Boyle Aşk Olmaz – 1999 (Metin Ozulku ile birlikte)
İnce Sızım – 2003
Issız Ada – 2010 (Metin Ozulku ile birlikte)

Metin Ozulku; Bir Beşiktaş Tranvayı, Unutulmuşmuydum, Seninle Olmak Varya, Boşu Boşuna, Eğlen Guzelim gibi eserlerle buyuk beğeni topladı. 2005- 2010 yılları arasında F.B. TV'de ''Muzik Molası"adlı programı hazırlayıp sundu. Yine 2009 senesinde TRT Radyo1'de ''Hayatım Muzik '' adlı programı yaptı. 2010-2011 yayın doneminde eşi ile beraber KANAL A TV'de sabah kuşağı programı yaptılar.Şarkı Soylemek Lazım, Akademi Turkiye, Bir Şarkısın Sen, Korolar Carpışıyor gibi ozel kanallardaki şarkı yarışmalarında muzik direktorluğu yaptı.
Metin Ozulku, 1988 yılında muzisyen Eda Ozulku ile dunyaevine girdi. 2004 yılında Baran ve Volkan adlarında ikiz cocukları oldu.
[h=3]FERDA ANIL YARKIN KİMDİR?[/h]

Ferda Anıl Yarkın, İTU Turk muziği Devlet Konservatuvarı Keman Bolumu mezunudur. Pop muziğin canlandığı 90'lı yıllarda Uzulme, Sonuna Kadar gibi duygusal parcaları ve surekli siyah giydiği kıyafetleri ile tanınmıştır. Unuttum Sanma albumu 1999 depremi donemine denk geldiği icin yeterli ilgiyi goremedi ve 7 sene muziğe ara vermek zorunda kaldı. Album yapmasa da muzikten kopmayan Yarkın, bu surede Cengiz Kurtoğlu, İbrahim Tatlıses, Kibariye, Muslum Gurses gibi sanatcıların album calışmalarına eserleri ile katkı sağladı. Yarkın, 2006'da Ayrılmayalım albumu ile yeniden muzik piyasasında kendini gosterdi. 2007 yılında Şarkı Soylemek Lazım adlı yarışma programında Helin Avşar'ın kocluğunu yaptı. 2009 yılında ise Korolar Carpışıyor adlı program'da Canakkale Korosunu yonetti. Metin Ozulku, Eda Ozulku ve Yeşim Salkım ile birlikte "Cılgınlar Kulubu" adlı muzik grubunu oluşturdu. Birlikte sahne alan ve konserler veren 4'lu, 2019 yazında "Aramadın Aylardır" isimli şarkıyı birlikte seslendirerek ilk kliplerini cektiler. Ferda Anıl Yarkın halen studyoda sanatcılar icin eserler uretmekte, ceşitli mekanlarda sahne almaya ve konserler vermeye de devam etmektedir.