Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan 2019 Yılı Sınav Uygulama Takvimine gore AOO- AOL- AOİHL- MAOL, LGS, İOKBS, MTSk tarihleri belli oldu. Peki AOL sınav uygulama takvimi acıklandı! MEB Acık Oğretim Lisesi online sınav ne zaman olacak? İşte detaylar haberimizde...
[h=3]2020 MEB SINAV TAKVİMİ[/h]Acık Oğretim Ortaokulu, Acık Oğretim Lisesi, Acık Oğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Acık Oğretim Lisesi II. Donem Sınavı 2019-2020 AOO- AOL- AOİHL- MAOL/ 2 21-22 Mart 2020 tarihlerinde yapılacak.

İlkoğretim ve Ortaoğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. Sınıflar ve Hazırlık Sınıfı) 2020/İOKBS 25 Nisan 2020 tarihinde yapılacak.
Merkezî Sınavla Oğrenci Alan Ortaoğretim Kurumları İcin Yapılacak Sınav (8. sınıflar) 2020/MS 7 Haziran 2020 tarihinde yapılacak.
Acık Oğretim Ortaokulu-Acık Oğretim Lisesi ve Mesleki Acık Oğretim Lisesi - III. Donem Sınavı 2019-2020 AOO- AOL- MAOL/ 3
4-5 Temmuz 2020 tarihlerinde yapılacak.
Acık Oğretim Ortaokulu, Acık Oğretim Lisesi, Acık Oğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Acık Oğretim Lisesi- I. Donem Sınavı 2020-2021 AOO- AOL- AOİHL- MAOL/ 1 5-6 Aralık 2020 tarihlerinde yapılacak.
Motorlu Taşıt Surucu Kursiyerleri e-Sınavı 2020/MTSK e-Sınavı 81 ilde haftanın 7 (yedi) gunu esınav salonlarında randevulu sistemle gercekleştirilecektir.
Tum Bakanlıklara Bağlı/İlgili kurum ve Kuruluşlarla Yapılacak Olan Protokollu Sınavlar Sınav protokollerinde belirtilecektir.
[h=3]AOL SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?[/h]AOL sınavları icin Milli Eğitim Bakanlığı'ndan onemli bir duyuru geldi. Sınavların 3 oturum halinde yapılacağını duyuran AOL, "Sınav takviminde belirtilecek gun ve saatlerde olmak uzere toplam 3 (uc) oturum olarak 2 (iki) gunde tamamlanacaktır" ifadelerini kullandı. 26-27 Aralık tarihlerinde sınavlara girecek olan adaylar her bir oturumda kendilerine atanan derslerden oluşan testleri tamamlayacaklar.