Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selcuk'un sağlıkcılara moral ve destek amaclı yaptığı paylaşımına cevap verdi. Bakan Koca, "Her bir sağlık personelimiz iyi bir eğitimin eseridir. Nazik mesajları sebebiyle Bakan Arkadaşım Prof. Dr. Ziya Selcuk'un nezdinde tum eğitim camiamıza teşekkur ederiz" dedi.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, oğretmenler, yoneticiler ve butun eğitim ailesinin katılımıyla, salgın surecinde buyuk bir fedakarlıkla calışan sağlık calışanlarına teşekkur ve moral amaclı "#sağlıkcılarımızlayız" adlı hashtag calışması başlatıldı. Bu calışmayı kendi sosyal medya hesabından paylaşan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selcuk, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı da etiketleyerek, "Nezdinizde tum sağlıkcılarımıza teşekkurler" ifadelerini kullandı.

Bakan Selcuk'un bu paylaşımına yanıt olarak sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sağlık Bakanı Koca ise, "Her bir sağlık personelimiz iyi bir eğitimin eseridir. Nazik mesajları sebebiyle Bakan Arkadaşım Prof. Dr. Ziya Selcuk'un nezdinde tum eğitim camiamıza teşekkur ederiz" ifadelerini kullandı.
(İHA)
Kaynak: İhlas Haber Ajansı