İZMİR'in Karabağlar ilcesinde, sokağa cıkma kısıtlamasına dakikalar kala, akli dengesi yerinde olmadığı ileri surulen O.G., bir polis memurunu doner bıcağı ile yaraladı. Şupheli kovalamaca sonucu yakalanırken, polis memuru hastaneye kaldırıldı.
Olay, saat 20.15 sıralarında Eski İzmir Caddesi'nde meydana geldi. Vatandaşların bir kişinin doner bıcağı ile caddede dolaştığını ihbar etmesi uzerine bolgeye bekci ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen O.G.'nin elinden doner bıcağını almak istedi. Polis ekiplerine karşı mukavemet gosteren O.G., doner bıcağını sallamaya başladı. O.G.'nin salladığı doner bıcağı, bu sırada kendisine mudahale etmek isteyen polis memuru S.T.'ye isabet etti. Polis memuru aldığı bıcak darbesi ile kanlar icinde yığılırken, O.G. kacmaya başladı. Ekiplerin anonsu uzerine bolgeye cok sayıda, takviye ekip sevk edildi. Cember oluşturan ekipler, saldırganı yakalamak icin arama calışması yaptı. Calışmalar sonucunda, O.G. elindeki doner bıcağı ile yakalandı. Polis ekiplerince etkisiz hale getirilen O.G., polis otosuna bindirildi. Sağlık kontrolu icin Sağlık Bilimleri Universitesi (SBU) Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne goturuldu. O.G., sağlık kontrolunun ardından sorgulanmak uzere emniyete goturuldu.
SAĞLIK DURUMU İYİ Ote yandan, O.G.'nin yaraladığı polis memuru S.T. polis otosu ile İzmir Katip Celebi Universitesi Ataturk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Meydana gelen olayda, polis memurunun korunmak icin hamle yaptığı, bu sırada doner bıcağının koltuk altına yakın bir bolgeye isabet ettiği oğrenildi.'BIRAK ELİNDEKİ BICAĞI DİYE BAĞIRIYORDU'Olayın gorgu tanığı Yunus Yırtıcı (50), "Ben iceride oturuyordum, yedi el silah sesi duydum, Cıktım dışarıya polis arkadaş 'Yapma, bırak elindeki bıcağı' diye bağırıyordu, O bırakmadı habire sallamaya başladı, bıcağı polisin sırtına vurdu, polis arkadaş ceketi cıkarttı. Ceketi cıkardığında yara aldığını fark etti. Ben icerden pamuk getirdim pansuman yaptık. Ekip aracına bindirdik gonderdik. Polis şupheliyi yakalamak icin havaya ateş etti. Fakat şupheli kacmaya devam etti, ondan sonra buraya bayağı ekip geldi. Arka sokakta yakaladılar goturduler" diye konuştu.