Koronaviruse karşı verdiği mucadeleyi kazanan teknik direktor Yılmaz Vural, Radyospor'a acıklamalarda bulundu.
Ne kadar cok sevildiğini bu donemde anladığını belirten Vural, "Cok uzun insanın duasını aldım. Tabiri caizse gidip geldik. Temizlik, Mesafe, Maske mutlaka herkes buna dikkat etsin. Ben hayatımı zor kurtardım; ama tama olarak iyileşmek icin hÂl calışıyorum. Fizik tedavi goruyorum. Koluma birisi girmeden, ayağa kalkmakta zorlanıyorum. Ermeni, yahudi, Suryani bir suru arkadaşım aradı. 'Meryem Ana'ya dua ettik' dediler. İnsan yaşarken farkında olmuyor; ama bu olunce anlaşılıyor. Ben gittim, geldim. Geri geldiğimde, inanın bu Korona konusunda bana cok şeyler oğretti" dedi.

[h=3]"GELECEK SEZONUN ADI OZKAN SUMER OLMALI"[/h]Bugunlere gelmesinde Ozkan Sumer'in buyuk katkısı olduğuna işaret eden tecrubeli teknik adam, "Ozkan Sumer, antrenorluk hayatımın başlamasını sağlayan insandır. Malatyaspor'a yardımcı antrenor olarak girmemi sağladı. Bugun Yılmaz Vural olduysam, Ozkan Sumer sayesinde oldum. Sert mizacının altında, aslında cok naif bir insandı. İnanılmaz bir mizah anlayışı vardı. Entelektuel bir insandı, cok araştırırdı. Turk futbolunun ozerkleşmesi konusunda verdiği cabaları kimse unutamaz. Şimdiki nesil antrenorler yoneticinin onunde ceket iliklerken, Ozkan Sumer ve jenerasyonu, yoneticilerin ceket ilikledikleri antrenorler oldular. Ben onun evladı gibiyim, cok uzgunum. Bana gore onumuzdeki sezon Super Lig, Ozkan Sumer sezonu olmalı" şeklinde konuştu.
(Kaynak: Ajansspor)