AK Parti İl Başkanlığına atanan Yucel Gungor bayrağı teslim aldı
DENİZLİ - Olağan kongre surecinde tekrar aday olmayan Denizli AK Parti İl Başkanı Necip Filiz'in yerine Genel Merkez tarafından Denizli İl Başkanlığına atanan Yucel Gungor bayrağı teslim aldı.
AK Parti Denizli Olağan İl Kongre surecinde mevcut başkan Necip Filiz, aday olmayacağını acıkladı. Filiz'in aday olmayacağını acıklaması uzerine Ak Parti Genel Merkezi Ak Parti Denizli İl Başkanlığı gorevine Yucel Gungor'u atadı. Parti İl binasında devir teslim toreni duzenlenerek Gungor bayrağı teslim aldı. Devir teslim toreninde konuşan Filiz, "Bircok arkadaşımız 15 Temmuzda verilen talimat gereği sokaklardaydı. Bircok kardeşimiz secimlerde sandığın başında bekledi. Emek verdiler o yuzden hepsiden Allah razı olsun. Cok teşekkur ediyorum" dedi.
"AK Parti'de o şahsi menfaatinize asla ulaşamazsınız"
Necip Filiz ile uzun yıllardır dostlukları olduğunu belirten Denizli AK Parti İl Başkanı Yucel Gungor, 5 yıl cok onemli 10 yaşındaki cocuğun 15 yaşına gelesiye kadar olan sureci duşunun. Cok kolay bir iş değil. İlce teşkilatında da gorev aldım. Turkiye'de fedakarlığın en cok yapıldığı tek parti Ak Parti'dir" diyerek Filiz'in fedakarca calıştığını vurguladı. Uzun yıllardır partide gorev aldığını belirten Gungor, "İlce teşkilatında da gorev aldım. Turkiye'de fedakarlığın en cok yapıldığı tek parti AK Parti'dir. Siz şahsi bir menfaat bekliyorsanız, bu partide o şahsi menfaatinize asla ulaşamazsınız" ifadelerini kullandı.
"Bir veda ettiğini asla duşunmuyorum"
Necip Filiz'in gorevi bırakmasının bir veda olmadığını ifade eden İl Başkanı Gungor, "Mehmet Yuksektepe'den Necip Filiz, donemine kadar butun il başkanlarımızın bu partide en guzel yerlere geldiğini gordum, buna da şahidim. Necip başkanımızın burada bir veda ettiğini asla duşunmuyorum. Başkanlarımız mutlaka secimlerde yine bizimle beraber, omuz omuza, kol kola yardımcı olacaklarını, yanımızda olacaklarını biliyorum" diye konuştu.