Bir donem Fenerbahce teknik direktorluğu yapan Zico, Sarı-Lacivertliler'de hocalığını yaptığı Alex hakkında konuştu.
Zico, Fenerbahce'yden vatandaşı Alex de Souza'dan istediği tek şeyi de acıkladı.
ESPN Brezilya'ya konuşan Zico; "Alex'le ilgili hatırladığım en net şey, İngiltere'de Newcastle ile oynadığımız UEFA Kupası macı oncesinde konuştuklarımızdır. Ondan konuşmasını ve takım icin kendisinin onemini anlatmasını istedim. Ayrıca sadece işini yapan bir futbolcu olmasına gerek olmadığını soyledim. Yetenekleri ve kalitesiyle herkes ona inanırdı" acıklamasında bulundu.
[h=3]"SENİN KALEDEN UZAK KALMANI İSTEMİYORUM"[/h]Alex'ten tek isteğini de acıklayan Brezilyalı efsane futbolcu ve teknik direktor; "Fenerbahce'ye ilk geldiğimde, onu Brezilya'dan zaten tanıyordum. Alex'e macların karar vericisi olmasını soyledim. Ona, 'Bırak diğerleri koşsun, senin gereksiz koşmanı istemiyorum. Senin kaleden uzak kalmanı istemiyorum.' dedim" sozlerini sarf etti.
Fenerbahce efsanesi Alex de Souza, 2021 yılından itibaren antrenorluk kariyerine başlamayı planlıyor. Uzun vadede Fenerbahce teknik direktorluğu de Alex'in unvanlarından birisi olabilir.