Acun Ilıcalı'nın yeni projesi olan Exxen'de başlayacak olan "Nasıl Zayıflarım?" programında yer alacak olan Şef Turev Uludağ hakkında merak edilenleri sizler icin derledik. Turev Uludağ kimdir? Turev Uludağ nereli ve kac yaşında?
[h=3]TUREV ULUDAĞ KİMDİR?[/h]Turev Uludağ, 1987 tarihinde Adana Pozantı'da dunyaya geldi. Onu daha cok tanımamıza vesile olan lakabı ise "Dunyayı Yiyen Adam"dır. Aynı zamanda aşcılık mesleğini icra etmektedir.
İki kız kardeşe sahiptir. Kardeşlerinin isimleri ise İşlev ve Soylev'dir. Annesi ve babası emekli oğretmendir. Bu bilgileri ise bir roportajında kendi ağzından dile getirmiştir. Evli ve Uraz adında bir erkek cocuğa sahiptir.
Lisans eğitimini Uludağ Universitesi Turizm bolumunde almıştır. Ayrıca Craft Akamide'de Kamera Onu Oyunculuk bolumunde de eğitim gormuştur. Bu yonuyle kameralara cok hakimdir ve ekrana sıcaklığını daha iyi yansıtarak reytinglerine olumlu katkı sağlar.
2010 senesinde Beşiktaş'ta 'Recel Turevleri' isminde bir kahvaltı mekanı acarak adını duyuracağını o zamanlardan belli etmiştir. Recellerini yapan kişi ise annesidir. Adana Pozantı'da bir uretim tesisleri vardır ve unlu isimlerin de kaldığı buyuk otellere recel satmaktadır.
Beşiktaş'ta bulunan dukkanında ise soğandan havuca kadar cok geniş bir recel yelpazesi vardır. Toplamda 51 adet recel seceneği sunarak muşteri memnuniyetini on planda tutar.
Şu anda TV8 ekranlarındaki 'Sağlam Geziyoruz' adlı programın sunuculuğunu ustlenmiştir.
Adana Ponzantı'da doğan Turev Uludağ daha once Tv360'da Mutlu Kahvaltılar isimli bir yemek programı yapmış ve dikkat cekmiştir. Aldığı aşcılık eğitimlerinin yanında Craft Akademi'de Kamera Onu Oyunculuk eğitimi almıştır.
Beşiktaş'ta Recel Turevleri isminde bir kahvaltı mekanı vardır. Adana Pozantı da bir recel uretim tesisi kurmuştur. Beşiktaş'ta ki restoranında 50'den fazla ceşit recel sunmaktadır misafirlerine.