OYAK Maden Metalurji şirketlerinden Ersem Manisa, Manisa Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nda alınan karar doğrultusunda, Yunusemre Kaymakamlığı'nın organize ettiği 'Guvenli İşyeri Sertifikası'nı almaya hak kazandı.
Ulusal ve uluslararası standartların rehberliğinde faaliyetlerini surduren Ersem Manisa, sahip olduğu belgelendirmelere bir yenisini ekledi. Manisa Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun aldığı karar doğrultusunda işyerlerine yapılan denetimler sonucu 3 kez belirlenmiş ve raporlarla belgelendirilmiş işletmelere/kurumlara salgının denetim altına alınmasında gosterdiği hassas, ozverili ve ornek uygulamalarından dolayı 'Guvenli İşyeri Sertifikası' verilmeye başlandı. Manisa genelinde 4 kez aralıklarla yapılan denetimlerden başarıyla cıkan Ersem Manisa da 'Guvenli İşyeri Sertifikası'nı almaya hak kazandı. Ersem Manisa tesislerini 18 Aralık Cuma gunu ziyarete gelen Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, Covid-19'a karşı 'Guvenli İşyeri Sertifikası'nı Ersem Genel Mudur V. İbrahim Ozbunar'a takdim etti.
Başta Dunya Sağlık Orgutu olmak uzere ilgili kurumların yonergeleri doğrultusunda hareket eden şirket, tum ortak kullanım alanlarında mesafe, hijyen, maske kullanımına yonelik yaratıcı ve iyi uygulamalar ile birlikte calışanlarının ve paydaşlarının sağlığını onceliklendiren bir dizi uygulama hayata gecirdi. Hayata gecirilen iyi uygulamalar ile calışanların iş yerinde kendilerini guvende hissetmeleri sağlanarak motivasyon yuksek tutuldu.
TSE Covid-19 Guvenli Uretim Belgesi'ni 30 Haziran'da alarak, sektorunun belgeyi alan ilk celik servis merkezi olan Ersem Manisa, 'Guvenli İşyeri Sertifikası'nı almaya hak kazanmasıyla guvenilir ve hijyenik uretim standartlarına uygunluğunu bir kez daha belgelemiş oldu. OYAK Maden Metalurji şirketlerinde pandemi surecinin başından itibaren uygulamaya alınan onlemler etkin bir şekilde surdurulmeye devam ediyor. - İSTANBUL