ilk ağda opuşurken hissedilenler
Kocam bir kez
kocasıdeli; Cinsiyet: Kadın; Yaş:23; İl: İzmir
Kocam bir kez daha beni dumur etmeyi başardı. Haftasonu balığa gitme planları yapan canım kocacım duyduğu birkac boğulma haberi yuzunden endişelenince "Bari suyun altındayken cep telefonum yanımda olsa, hic değilse başıma bir şey gelirse yukardakilere haber verebilirim" diye duşunmuş. Kac gundur kara kara duşunuyordu. Nihayet dun birden oturduğu koltuktan fırladı, aklına muthiş bir fikir gelmiş. Cekmecedeki prezervatifi alıp banyoya koştu. Prezervatifi once guzelce citiledi, yıkadı, sabunladı, en sonunda da kuruttu! Sonra cep telefonunu prezervatifin icine koydu, muthiş icadını şoyle bir inceledi, sonuctan memnun kalmış olacak ki sevinc cığlıkları atmaya başladı. "Ben buldum, ben buldum!" Ben seni nerelerde buldum acaba canım kocam?
Ağda itirafları
Ağda itirafları bana hep kuafor olan yeğenimi hatırlatıyor. Bir gun minibuste giderken bir erkek bindi. Adam cok kıllıydı. Yeğenim adama dik dik bakıyordu. Resmen gozu donmuştu. "Teyze, bu adama ağda yapmak isterdim" dedi! Sezaryenle cocuğu oldu. Kendine geldiğinde ilk sorusu şu olmuş: "Sacı kıvırcık mı, duz mu?" Bir gun kızının bacaklarına uzun ve dikkatle baktığını goren ablam, "Ne oldu" diye sordu. "Seluliti var mı diye bakıyorum" dedi. Selulit kontrolu yaptığı kızı daha 2 aylık bebek!
Hamileliğimde eşim
Hamileliğimde eşim, sabah ezanında kahvaltı hazırlayıp beni yaka paca kaldırırdı. Uyanamasam, "Sen nasıl annesin? Cocuğun kahvaltısını bile umursamıyorsun. Sen yatıyorsun o cocuk kahvaltı bekliyor!" diye cok kızardı. Ama herhangi bir rahatsızlığım olduğunda hic umursamazdı.
Orkid ilk cıktığı
Orkid ilk cıktığı zamanlarda kanatsızdı. Arka kısmında ince, yapışık bir kağıt vardı. Uzerınde de, "İc camaşırınıza yapıştırınız" yazardı. Kız kardeşimden gizli kullanırdım cunku ona anlatmaya utanırdım. Bir gun kardeşim yanımda kazağını cıkarırken bir de baktım ki benim Orkid'lerden birini boylu boyunca atletine yapıştırmış! Tabii sebebini sordum. "Abla bunlar teri cok guzel cekiyor" dedi! Canım benim, şimdi 23 yaşında ve nişanlı. Nişanlısı dunyanın en saf kızıyla evleneceğini biliyor mu acaba? Yoksa artık ablalık yapmamın zamanı geldi mi?
İlk opuşmemde
İlk opuşmemde gozler opuşurken kapatıldığı gibi dudakların da kapatılacağını duşunduğumden dudaklarımı sımsıkı kapatmıştım! Tabii ağzım yuzum tukuruk icinde kalmıştı. Ama yine de cok romantik bir şey yaşadığımı sanıp mutluluktan gunlerce havalara ucmuştum.
intikamım cok kotu oldu
Kucuk bir şirkette uc yıldır sekreterlik yapıyorum. Patronumla aram iyi sayılır ama gecen yıl bana haksız
yere cok kotu bağırmıştı. O gece sinirimden uyuyamadım ve intikam hırsıyla bi suru proje urettim. Ertesi
gun meyve suyuna cişimden birazcık koydum. Farkedecek diye odum koptu ama farketmedi !! Artık
patrona her kızdığımda ona cişimi iciriyorum hem de ilk kez yaptığımın bi kac katı kadar. Adam cişime bağımlı
oldu : ) Haftada en az bir kez farkında olmadan yudumluyor cişimi, bense acayip rahatlıyorummm.
Eşimin sakal
Eşimin sakal ve bıyıkları cok sert cıkıyor. Opuşurken cok kotu batıyorlar. Hatta evlendiğimiz ilk hafta opuşmekten cenem yara olmuştu. Soranlara, "Makyaj malzemeleri alerji yaptı" demiştim. İğrenc bir yalan ama napiyim, aklıma başka bir şey gelmemişti işte.