Usta sanatcı Engin Nurşani'nin en beğenilen ve en cok dinlenilen eseri Gulom'un sozleri cok merak ediliyor. Peki Gulom sozleri nedir, Gulom ne zaman cıktı?
[h=3]ENGİN NURŞANİ 'GULOM' SOZLERİ[/h]Bu gecede uykulari boldum gulom gulom gulom senin icin terk etmedim bu diyari kaldim gulom gulom gulom senin icin

Kaldim Gulom gulom gulom senin icin
Bu gecede uykulari boldum gulom gulom gulom senin icin terk etmedim bu diyari kaldim gulom gulom gulom senin icin

Terk etmedim bu diyari kaldim gulom gulom gulom senin icin
Simdi senden cok uzakta
Ne olduysa oldu haktan
Biraktigin son duraktan geldim gulom gulom gulom senin icin
Geldim Gulom gulom gulom senin icin
Biraktigin son duraktan geldim gulom gulom gulom
Nursanide hal kalmadi
Tutacagim dal kalmadi
Gecti bahar gul kalmadi
Soldum gulom gulom gulom senin icin
Gecti bahar gul kalmadi
[h=3]ENGİN NURŞANİ KİMDİR?[/h]Engin Ayhan, bilinen ismiyle Engin Nurşani (doğum 9 Ocak 1984), yarı Turk yarı Alman muzisyen ve turkucudur. 2003'de Adına Bir Cizik Cektim albumu ile muzik kariyerine başlayıp, 2019'da gırtlak kanseri hastalığına yakalanıp muzik kariyerine gecici ara verinceye kadar toplam sekiz album cıkarmıştır.
Engin Nurşani, 9 Ocak 1984'de Krefeld şehrinde, Gaziantep'ten Batı Almanya'ya gocmuş Turk babası ozan Aşık Ali Nurşani (doğum Ali Ayhan, 2 Şubat 1959) ve Alman annesi Angelika Ayhan'nın iki cocuğunun kucuğu olarak dunyaya geldi. Kucuk yaşlarından beri babasından muzik eğitimi almış, yanında konserlerine katılmıştır. Muziği cok seven Nurşani, babası gibi halk ozanı olmak istemiş, ancak babası oğlunun daha iyi bir meslek secmesini istemiş, bu kararına karşı cıkmıştır.
2003'un başlarında Engin, babasından habersiz, ilk albumu olacak olan Adına Bir Cizik Cektim albumunu cıkartacağı İstanbul'a gelir ve profesyonel muzik kariyerine başlamış olur. Babası ise en sonunda oğlundaki muziğe olan sevgiyi gorup, başarılı olacağını hissetikten sonra destek olmaya başlamıştır. Ali Nurşani bir roportajda, karşı cıkma sebebinin 'muzik dunyasında gorduğu vefasızlığın Engin'nin de başına gelmesini istemeyişi' olduğunu soyledi.
Dilek Nurşani ile evli olan Engin'nin, birde Ali adında kucuk bir oğlu vardır. 2008'de Elbistan, Kahramanmaraş'da bir acılışa katıldıktan sonra Gaziantep'e geri donmek uzere, arkadaşının kullandığı otomobil ile yola cıktılar. Bir sure sonra, Goksun-Kahramanmaraş arası kara yolu uzerindeki Puren Tuneli girişinde aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle arac şarampole yuvarlandı. Kazadan sonra Nurşani, bir sure yoğun bakımda kaldıktan sonra tekrar sağlığına kavuştu ve muzik kariyerine devam etti.
Temmuz 2019'da ise, babası Ozan Ali Nurşani'nin sosyal medyadan oğlunun hastalandığı olduğunu duyarması ve yardım istemesi ile kamuoyu, Engin Nurşani'nin gırtlak kanseri olduğunu oğrendi. Tedavi altında olan ve herşeyin olumlu gittiğini belirten Engin Nurşani, Instagram adresinden sevenlerine 'tekrar sanata doneceğini' bildirdi.