Ucankuş Televizyonu sahibi Can Tanrıyar, Anadolu Ajansının (AA) duzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.
AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt icinde ve yurt dışında cektiği fotoğrafları inceleyen Tanrıyar, "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerinde 3 fotoğraf icin oy kullandı.

Haber kategorisinde Ben Hendren'in "ABD'de Floyd protestoları" fotoğrafını oylayan Tanrıyar, fotoğrafın kendisine film karesi izlenimini verdiğini soyleyerek, "Renkleri, kadrajı, anlamı ve verdiği mesaj... Kucuk detaylara kadar resim gibi cizilmiş bir fotoğraf." ifadelerini kullandı.
Yaşam kategorisinde "Muhammed bebeğin mutluluğu"
Yaşam kategorisinde Muhammed Said'in "Muhammed bebeğin mutluluğu" fotoğrafına oy veren Tanrıyar, "Gercekten baktıkca insanı duygusallaştıran cok guzel bir fotoğraf." dedi.
Spor kategorisinde foto muhabiri Ercin Erturk'un "Antrenmanlarını evinin bahcesindeki portatif havuzda yapıyor" fotoğrafına oy veren Can Tanrıyar, "Fotoğrafı diğer fotoğraflardan cok daha farklı buldum. Bildiğimiz fotoğraflardan cok daha başka bakış acısıyla yakalanmış. Baktıkca baktıran bir fotoğraf. Ben de zamanında fotoğraftan oduller almış bir insanım. Bence diğerlerinden daha farklı." diye konuştu.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Berk Ozkan