Adnan Menderes Universitesi Yuksekoğretim Kalite Kurulu (YOKAK) İzleme Programı toplantısı, cevrimici olarak duzenlendi.
Toplantıya, Universite Rektoru Prof. Dr. Osman Selcuk Aldemir, Rektor Yardımcıları Prof. Dr. Ali Akyol, Prof. Dr. Mehmet Aydın ve Prof. Dr. Cumali Oksuz, Kalite Koordinatoru Esin Sebetci, Kalite Komisyon Uyeleri ile Senato Kurulu Uyeleri katıldı. Yuksekoğretim Kalite Kurulu'ndan ise Yeditepe Universitesi'nden Prof. Dr. Şerife İpek Karaaslan (Takım Başkanı), Orta Doğu Teknik Universitesi'nden Prof. Dr. Omer Delialioğlu (Akademik Değerlendirici), Dokuz Eylul Universitesi'nden Prof. Dr. Tonay İnceboz (Akademik Değerlendirici) katılırken Dilek Avşaroğlu ise YOKAK gozlemcisi olarak toplantıda bulundu.
ADU Rektoru Prof. Dr. Osman Selcuk Aldemir, duzenlenen toplantıda universitenin hedefleri ve yurutulen kalite calışmaları hakkında bilgilendirme yaptı. Rektor Yardımcıları Prof. Dr. Ali Akyol Kalite Guvence Sistemi, Araştırma Geliştirme ve Toplumsal Katkı sistemi hakkında, Prof. Dr. Cumali Oksuz Eğitim-Oğretim ve Prof. Dr. Mehmet Aydın ise Yonetim Sistemi hakkında sunumlarını gercekleştirdi. Sunumların ardından universitede ne tur calışmaların yapıldığı paylaşılırken, İzleme Takımının soruları cevaplandırıldı.
Universite Rektoru Prof. Dr. Osman Selcuk Aldemir ve Rektor Yardımcılarının, İzleme Takımı arasında İzleme Programında yapılan calışmalar ve surec ile ilgili değerlendirmelerinin ardından program sona erdi. - AYDIN