Eee doğuştan bu yana unlu değillerdi onlarda. Onlarda sen gibi ben gibi evlerde buyuduler. Tamam kabul sen ben gibiden azcık daha ote ama onlarda bu evlerde buyuduler.

Gosteri dunyasının unluleri bugun gorenlerin gozlerini kamaştıran saray yavrusu evlerde yaşıyorlar.
Onlarca yatak odası, gorkemli oturma odaları, ozel yuzme havuzları, garajları ve hatta bazılarının ozel havaalanları ya da helikopter pistleri bile var. Ama şohret basamaklarını tırmanıp muazzam servetler kazanmadan once onlar da sıradan insanlar gibi yaşıyorlardı. Hatta bazılarının hayatının bir bolumu yoksulluk icinde bile gecti.
Burası Lousiina'da Britney Spears'ın buyuduğu ev. Spears o donemi gayet mutlu bir şekilre hatırlıyor. İşte, diğer unlulerin buyuduğu evler.

TOM CRUISE
15 yaşına gelinceye kadar 14 ayrı okul ve elbette 14 ayrı mekan değiştiren Cruise sonunda ailesiyle birlikte bu eve yerleşti.

LEONARDO DICAPRIO
Unlu aktor annesiyle birlikte Los Angeles'ta yaşarken cocukluğunun bir bolumunu de bu evde gecirdi. Komşuları ise uyuşturucu satıcıları ve fahişelerden oluşuyordu.

JENNIFER LOPEZ
1999'a kadar Bronx'taki bu evde yaşadı. 20'li yaşlarında bu bolgede calışan bir polisle cıktığını soyleyen Lopez "Ona buyuduğum yeri soylediğimde 'Orası cok sık suc işlenen bir yer" demişti.
Bunu o zamana dek bilmiyorum" diye anlatıyor o donemi. Lopez, anne ve babasının kendisiyle birlikte iki kızkardeşini daha son derece iyi bir şekilde buyuttuğunu soyledi.

JESSICA & ASHLEE SIMPSON
İki unlu kızkardeş babalarının kilise papazlığı yaptığı Teksas'ta bu evde buyudu.

MICHELLE OBAMA
Yeni ABD Başkanı'nın eşi tek yatak odası olan bu evde buyudu.

ASHTON KUTCHER
Iowa'da bir ciftlik evinde buyudu. O zamanlar da Hollywood'u guzel kızların bikinileriyle sokaklarında paten kaydığı bir yer sanıyormuş.

LUKE & OWEN WILSON
İki unlu kardeş bu evde buyudu.

MADONNA
19 yaşına gelip de Michigan Universite'nde dans eğitimi gormek icin ayrılana kadar bu evde 7 kardeşiyle birlikte yaşadı. İki katlı bu tuğla evin dort yatak odası vardı.

HILARY SWANK
Oscar odullu yıldızın ailesi yoksuldu. O yuzden de bu derme catma evde buyudu. Ama o gunleri anlatırken "Başımın uzerinde bir catı ve yiyecek yemeğim vardı. O zamanlar duşuk gelirli insanların boyle evlerde yaşadığını bilmiyordum" diyor.

JACK BLACK
Unlu aktorun annesi kendisi ve oğlu icin oda kiralardı. Aktor bu evde buyudu.

PAMELA ANDERSON
Fırın tamircisi bir baba ile garson bir annenin kızı olan Anderson, Kanada'da bu evde buyudu.