Karabuk Demir ve Celik Fabrikaları A.Ş. (KARDEMİR), sıvı celik uretiminde 2,5 milyon ton hedefini aşarak rekor uretim gercekleştirdiğini duyurdu.
Şirketten yapılan acıklamada, tum dunya ve ulke icin endişeli bir yılın geride bırakıldığı, fabrikanın tum zorluklara rağmen uretime olan bağlılığını surdurmenin meyvesini topladığı belirtildi.
Once insan sağlığı diyerek, korona virus ile mucadelenin surdurulup, bir yandan da uretim faaliyetlerinin daha ileri noktalara taşındığı ifade edilen acıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Pandeminin iş dunyamızdaki, gerek iş gucu gerek calışan psikolojisi uzerindeki yıkıcı etkisi bir yana, calışma alanlarımızdaki zor şartlara rağmen, KARDEMİR A.Ş. ailesi olarak belirlediğimiz hedefleri aşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Celik Uretim Mudurluğumuzden elde edilen veriler ışığında, 23 Aralık 2020 tarihi itibari ile yıllık 2,5 milyon ton sıvı celik uretim hedefimizi aşmış ve uretim rekorumuzu kırmış bulunmaktayız. Sıvı celik uretimimizdeki bu başarı, ilerleyen gunlerde bir zincir şeklinde diğer uretim unitelerimize de yansıyacak ve ardı ardına uretim rekorlarımızı elde edeceğiz. KARDEMİR A.Ş. ailesi olarak, hedeflerimizi aşma konusunda bundan sonra da inanc ve azimle calışmaya devam edeceğiz." - KARABUK
Kaynak: İhlas Haber Ajansı