Resmi Gazete de bugun neler var? Onemli kararların ve ilanların yer aldığı Resmi Gazete 25 Aralık gunu yayımı araştırılıyor. Yasama ve Yargı bolumune ilişkin kararların yanı sıra, Resmi Gazete'de Yurutme ve İdare bolumunde ise Cumhurbaşkanı Karaları ve kararnamesi bulunuyor. İşte, 25 Aralık 2020 Resmi Gazete...
[h=3]25 ARALIK 2020 RESMİ GAZETE[/h][h=3]YURUTME VE İDARE BOLUMU[/h][h=3]CUMHURBAŞKANI KARARLARI[/h]–– Bazı Mallara Uygulanacak Ozel Tuketim Vergisi Oranlarının Yeniden Belirlenmesi ile 4760 Sayılı Ozel Tuketim Vergisi Kanununun 12 nci Maddesinin (3) Numaralı Fıkrası Hukmunun Bu Mallarda 2021 Yılı Ocak-Haziran Donemi İcin Uygulanmaması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 3328)

–– Olağanustu Hal İşlemleri İnceleme Komisyonunun Gorev Suresinin Bir Yıl Sureyle Uzatılması Hakkında Karar (Karar: 2020/562)
–– Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Ait Dolu ve Boş Kadrolarda Değişiklik Yapılması Hakkında Karar (Karar: 2020/563)
–– Bazı Yuksekoğretim Kurumlarına Ait Dolu ve Boş Oğretim Elemanı Kadrolarında Değişiklik Yapılması Hakkında Karar (Karar: 2020/564)
–– Bazı Yuksekoğretim Kurumlarına Ait Dolu ve Boş Memur Kadrolarında Değişiklik Yapılması Hakkında Karar (Karar: 2020/565)
–– Eleman Temininde Gucluk Cekilen Yerlerde ve Hizmet Dallarında Sağlık Hizmetlerinin Etkili ve Verimli Bir Şekilde Yurutulebilmesi Amacıyla Sozleşmeli Sağlık Personeli İstihdam Edilecek Hizmet Birimlerinin 2021 Yılında Uygulanmak Uzere Belirtildiği Şekilde Tespit Edilmesi Hakkında Karar (Karar: 2020/566)
[h=3]YONETMELİKLER[/h]–– Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Teşkilat Yonetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yonetmelik (Karar Sayısı: 3326)
–– İşyeri Acma ve Calışma Ruhsatlarına İlişkin Yonetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yonetmelik (Karar Sayısı: 3327)
–– Trafik İdari Para Cezası Karar Tutanaklarının Duzenlenmesinde, Tahsilinde ve Takibinde Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yonetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yonetmelik
–– İşletmeler ve İşyerlerinin Arac Park Hizmetlerinin (Vale) Yurutulmesine İlişkin Yonetmelik
–– Sağlık Uzmanlığı Yonetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yonetmelik
–– Tersane, Tekne İmal ve Cekek Yeri Hakkında Yonetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yonetmelik
–– Elektrik Piyasası Lisans Yonetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yonetmelik
[h=3]TEBLİĞLER[/h]–– 2020-2021 Eğitim Oğretim Yılında Organize Sanayi Bolgeleri İcinde ve Dışında Acılan/Acılacak Ozel Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde Oğrenim Goren/Gorecek Oğrenciler İcin Eğitim ve Oğretim Desteği Verilmesine İlişkin Tebliğ
–– 5580 Sayılı Kanun Kapsamında Acılan Ozel Okullarda Oğrenim Goren ve Onceki Yıllarda Eğitim ve Oğretim Desteği Kapsamına Alınıp Oğretim Kademesini Tamamlamayan Oğrencilere 2020-2021 Eğitim Oğretim Yılında Eğitim ve Oğretim Desteği Odemesine İlişkin Tebliğ
–– İthalatta Gozetim Uygulanmasına İlişkin Tebliğ (No: 2020/9)
[h=3]YARGI BOLUMU[/h][h=3]ANAYASA MAHKEMESİ KARARI[/h]–– Anayasa Mahkemesinin 15/10/2020 Tarihli ve E: 2019/7, K: 2020/57 Sayılı Kararı
[h=3]İLÂN BOLUMU[/h]a - Artırma, Eksiltme ve İhale İlÂnları
b - Ceşitli İlÂnlar
– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Doviz Kurları ve Devlet İc Borclanma Senetlerinin Gunluk Değerleri
[h=3]RESMİ GAZETE KARARLARININ DETAYLARI İCİN TIKLAYINIZ[/h]