Yuzyuzeyken Konuşuruz'un solisti Kaan Boşnak, teklilerini paylaşmaya devam ediyor. Kaan Boşnak Barbar şarkı sozlerini sizler icin derledik.
KAAN BOŞNAK BARBAR ŞARKI SOZLERİ
Yolunuzdan gecmem
Ben bu *** para versen icmem
Dalgalarım derindir dalarım vazgecmem
Guluşun bana oksijen goremezsem deliricem
Bebeğim gel bana sokul
Sana aşktan soz edicem
*
Gel guzelim bana gelsen
Doğruyu yanlışı bulsam
Ya da gonlune asker gonderip barbar devletler kursam
*
Bu dunya bomboş hicbir şeye uzulme değmez
Ne yaparsan yap kalbin değişmez
O da hepten sana ozel goremesin onu kimseler
Bana zaten ulaşamaz anca bok atıp seyreder
*
Gectiğim yerlerden fışkırdı ağaclar colun ortasındaki Nil gibi
Oyle ki sen anladın kalbimi ağırladın
Ben de hic duşunmeden sevdim seni
[h=3]KAAN BOŞNAK BARBAR CAST[/h]Soz-Muzik: Kaan Boşnak
Duzenleme: Kaan Boşnak
Produksiyon: Kaan Boşnak - Mert Medeni
Mix: Mert Medeni
Mastering: Turgay Yıkılmaz
Video:Başak Ceylan Boşnak
[h=3]KAAN BOŞNAK KİMDİR?[/h]Sabahattin Kaan Boşnak, 4 Eylul 1992 yılında doğmuştur. Yuzyuzeyken Konuşuruz grubunun vokali ve gitaristi olması ile tanınan Turk muzisyenidir. Muzisyenliğinin yanı sıra edebiyat yonu de oldukca gelişmiş olan Boşnak, daha lise yıllarında Genc Praksis dergisini cıkarmış, bloglarda yazmış, At Kafası fanzinde, Fil & Toz ve Ot dergilerinde de yazıları yayınlanmıştır.
[h=3]MUZİK KARİYERİ[/h]Marmara Universitesi Edebiyat Bolumu oğrencisi olan Boşnak, 3 Maymun isimli grubu kurmuş ve vokallik yapmış fakat sonradan grup dağılmıştır. Boşnak, muzik kariyerinde Nick Cave, Erkin Koray, Kesmeşeker ve Cemiyette Pişiyorum'dan etkilenmiştir.
[h=3]YUZYUZEYKEN KONUŞURUZ[/h]Bağımsız rock turunde muzik yapan Kaan Boşnak, 2011 yılında Engin Sevik ile beraber kurduğu Yuzyuzeyken Konuşuruz grubuyla başlarda yayınladığı videolar ile dinleyicilerinden beğeni topladı. 2013 yılında ilk albumleri 'Evdekilere Selam' sayesinde daha geniş kitlelere ulaştılar. İlerleyen zamanda sırasıyla Can Tunaboylu, Can Kalyoncu ve Baran Okmen'in de katılımıyla grup son haline ulaştı. 2014 yılında Otoban Sıcağı ve 2018 yılında Akustik Travma albumleriyle populariteleri de hızla arttı. Bunun yanı sıra Ne Farkeder, Canavar, Sandal, Boş Gemiler ve 2020 yılında New York Red Bull Muzik Studyoları'nda analog kaydettikleri Kazılı Kuyum teklilerini dinleyiciye sundular. Aynı zamanda Bostancı Gosteri Merkezi'nde 5000 kişiye verdikleri en buyuk tek konserlerinin belgeseli de bulunmaktadır.
[h=3]SOLO KARİYERİ[/h]Yuzyuzeyken Konuşuruz grubunun yanı sıra yalnızca Kaan Boşnak ismiyle de şarkılar yayınlamıştır. 2017'de Guzel Değil, Yorgunum ve Ağrılar ve Yıkılma Sakın singlelarını yayınlamıştır. Ardından 2018 yılında Demos isimli 5 şarkıdan oluşan EP'sini dinleyenlerin beğenisine sunmuştur. 2019 yılında Sansar Salvo ile Koptu Kayış ve Anıl Piyancı ile Varsın isimli duetlerini yayınlamıştır. 2020 yılında Tutunamayanlar dizisinin muziklerini 6. bolumden itibaren ustlenmiş, dizinin 11. bolumunde (24 Mart 2020) Tutunamayız isimli, dizi icin yazdığı yeni şarkısı da yayınlanmıştır.
[h=3]KAAN BOŞNAK'IN KARISI KİMDİR?[/h]Kaan Boşnak 2020 yılında Başak Ceylan Torun ile evlendi.
[h=3]YUZYUZEYKEN KONUŞURUZ ALBUMLERİ[/h]Evdekilere Selam (Yuzyuzeyken Konuşuruz/ Album/ 2013)
Otoban Sıcağı (Yuzyuzeyken Konuşuruz/ Album/ 2014)
Akustik Travma (Yuzyuzeyken Konuşuruz/ Album/ 2018)
[h=3]KAAN BOŞNAK ŞARKILARI[/h]Guzel Değil (Kaan Boşnak/ Single/ 2017)
Ne Farkeder (Yuzyuzeyken Konuşuruz/ Single/ 2017)
Canavar (Yuzyuzeyken Konuşuruz/ Single/ 2017)
Sandal (Yuzyuzeyken Konuşuruz/ Single/ 2017)
Yorgunum Ve Ağrılar (Kaan Boşnak/ Single/ 2017)
Yıkılma Sakın (Kaan Boşnak/ Single/ 2017)
Demos (Kaan Boşnak/ EP/ 2018)
Boş Gemiler (Yuzyuzeyken Konuşuruz/ Single/ 2018)
Koptu Kayış (Sansar Salvo feat. Kaan Boşnak/ 2019)
Varsın (Kaan Boşnak & Anıl Piyancı/ Single/ 2019)
Olsem Yeridir (Yuzyuzeyken Konuşuruz/ Single/ 2019)
Kazılı Kuyum (Yuzyuzeyken Konuşuruz/ Single/ 2020)
Tutunamayız (Kaan Boşnak/ 2020)
Bırakma Kendini (Kaan Boşnak/ 2020/ Single)