Bursa'nın Mudanya ilcesinde eski 'Bacak guzeli' manken Alev C.' nin evinde cıkan bıcaklı kavgada bir kişinin oldurulmesine ilişkin acılan davada sanığa 18 yıl hapis cezası verildi.
Bursa 5. Ağır Ceza Mahkemesinde gorulen duruşmaya, Onur Yılgun'u oldurduğu iddiasıyla tutuklanan Sadık Ş, Ses ve Goruntu Bilişim Sistemi ile katıldı. Tarafların avukatları ve yakınları ise salonda hazır bulundu. Karar oncesi son sozleri sorulan Sadık Ş, "Aldatıldım. Alev'le uzun sureli ilişkimiz vardı. 5 aydır goruşmediğimizi soylese de olaydan birkac gun once birlikteydik ve hastaneye gittik. Olay bunun uzerine gercekleşti. Bana ilk saldıran Onur'dur" acıklamasını yaptı.

Sanığı muebbet hapse mahkum eden mahkeme heyeti, ilk mudahaleyi kimin yaptığı belirlenemediğinden haksız tahrik hukumleri uygulayarak cezayı 18 yıla indirdi. Sanığın tutukluğunun devamına karar verildi.
Olayın gecmişi
Bursa'nın Mudanya ilcesinde bir genc, "2003 yılı bacak guzeli" olan eski mankenin evinde olduruldu. Eski mankenin de aralarında bulunduğu 3 kişi cinayet şuphesiyle gozaltına alındı.
Olay Siteler Mahallesi'nde dun gece saat 03.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye gore, 2003 yılında bacak guzeli secilen ve 2007 yılında uyuşturucu ticareti sucundan gozaltına alınıp daha sonra serbest kalan eski manken Alev C. (37), evinde arkadaşı Onur Yılgın (35) ile birlikte alkol almaya başladı. Gecenin ilerleyen saatlerinde Alev ile aralarında gonul bağı olduğu oğrenilen Sadık Ş. (45) isimli şahıs Alev C'nin evine geldi. Alev'i evde başka bir erkekle alkol alırken goren Sadık Ş. sinirlerine hakim olamayarak Yılgın'a saldırmaya başladı. Sadık Ş. ile Yılgın arasında kısa sureli boğuşma yaşandı. Sadık Ş. boğuşma sırasında yanındaki bıcakla Onur Yılgın'ı goğsunden bıcakladı. Ellerinden yaralanan Sadık Ş. eski manken Alev C. de alarak evden ayrıldı.
Ağır yaralanan Yılgın ise arkadaşı İ.O'yu arayarak yardım istedi. Yılgın'ın telefonundan sonra soz konusu adrese giden İ.O, Yılgın'ı evde kanlar icinde buldu. İ.O'nun ihbarı uzerine olay yerine cok sayıda polis ve sağlık ekibi geldi. Ağır yaralanan Yılgın sağlık ekiplerinin ilk mudahalesinin ardından Cekirge Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken Mudanya İlce Emniyet Mudurluğu ekipleri şuphelilerin peşine duştu. Yılgın kaldırıldığı hastanede yapılan tum mudahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. - BURSA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı