kadınlar icin komik sozler kadınlar ile ilgili komik sozler icin soylenmiş kadınlarla ilgili hakkında
Karınızı araklayan adama verebileceğiniz en buyuk ceza, "sende kalsın" demektir.
Sacha Guitry

Evlendikten sonra erkek ve kadın, yazı-tura gibidir; asla yuz yuze gelmezler, ancak hep beraberdirler.
Hemant Joshi

Her durumda evlenin. İyi bir eşiniz olursa mutlu olursunuz. Eşiniz kotu olursa filozof olursunuz.. Socrates

Kadınlar bize her zaman buyuk hedefler gosterir, ve onlara ulaşmamızı engeller.
Dumas

Hic yanıtlayamadığım en buyuk soru şu olagelmiştir: "Bir kadın ne ister?"
Sigmund Freud

Karıma bazı sozler etmişimdir, o da bana bazı paragraflarla cevap vermiştir. Anonim

Bazı kişiler uzun evliliğimizin sırlarını sorarlar;. Biz haftada iki kez restorana gideriz. Biraz mum ışığı, akşam yemeği, hafif muzik ve dans... O salı gunleri gider, ben cuma."
Henny Youngman

Terorizm beni hic endişelendirmez. İki yıldır evliyim.
Sam Kinison

Fon transferi icin elektronik bankacılıktan hızlı tek yol vardır ve buna evlilik adı verilir.
James Holt McGavran

Her iki karımla da talihim kotu gitti. Birincisi beni terketti, ikincisi terketmedi. Patrick Murray
Evliliğinizi iyi goturmek istiyorsanız, 1) hatalı olduğunuzda itiraf edin, 2) haklı olduğunuzda susmayı bilin. Nash

Karınızın doğum gununu unutmamanızın en iyi yontemi, bir kez unutmanızdır.
Anonim

Evlenmeden once ne yaptım, biliyor musunuz? İstediğim her şeyi..
Henny Youngman

Karımla ben 20 yıl cok mutlu yaşadık. Sonra da tanıştık.
Rodney Dangerfield

İyi bir kadın, kendisinin yaptığı her hatasında kocasını affedendir.
MiltonBerle

Evlilik, kişinin duşmanıyla yattığı tek savaş şeklidir.
Anonim

Adamın biri evlenecek kadın aradığı ilanını verir. Ertesi gun aynı mesajı ileten yuzlerce mektup alır: "Benimkini alabilirsin".
Anonim
Birinci adam (iftiharla): "Benim karım bir melek!"İkinci adam: "Cok şanslısın, benimki hala yaşıyor"

alıntı