Tekirdağ'ın Malkara ilcesinde yol ortasına terk edilmiş vaziyette bırakılan iş makinesinin kabininde kurşun izlerine rastlandı. İş makinesi yakınında da boş mermi fişekleri bulundu.
Akıl almaz olay, Malkara - Şahin yolu uzeri Gurgen bayırı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye gore, yol ortasında park halinde bulunan bir iş makinesinin trafiği tehlikeye duşurduğu yonunde yapılan ihbar uzerine Malkara jandarma ekipleri harekete gecti. Yokuşa cıkarken yola yağ akıttığı one surulen iş makinesinin kabininde cok sayıda kurşun izine rastlandı. Kepceye yakın mesafede yol uzerinde de 2 adet boş mermi fişeği bulundu.
"İş makinesinden dumanlar yukseliyordu"
Seyir halindeyken yol ortasında duran iş makinesine carpmamak icin bir anda frene bastığını ve kaza tehlikesi atlattığını ifade eden Mustafa Avcı, "Yolda bir anda onume iş makinesi cıktı. Farları sonuk vaziyette ve yoğun bir şekilde duman yukseliyordu. Carpmamak icin hemen frene bastım. Yolda kaza riski yaşattığı ve etrafında operatorun olmadığını fark edince jandarma ekiplerine haber verdim. Daha sonra iş makinesi yakınında yolda boş mermi kovanları olduğunu fark ettim" diye konuştu.
Olayı aydınlatmak icin calışma başlatan Malkara İlce Jandarma ekipleri, iş makinesinin kime ait olduğunu araştırıyor. - TEKİRDAĞ