Osmangazi Belediyesi tarafından hayata gecirilen ve tamamlandığında şehir ici ulaşım sıkıntısını buyuk olcude cozecek olan Osmangazi Meydanı, her kesimden buyuk ilgi goruyor.
Hafriyat ve fore kazık calışmalarının tamamlanmasının ardından daha da hızlanan dev proje, gorenleri heyecanlandırıyor. Bursa'nın onemli sanayicilerinden Fahrettin Gulener, Osmangazi Meydanı'ndaki calışmaların fotoğrafını gorduğunde duygulanınca Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dundar'ın davetiyle şantiye alanını gezdi. Osmangazi Meydanı'nın Bursa icin cok onemli bir proje olduğunu belirten Gulener, "Buranın panoramik fotoğrafını gazetede gorunce cok duygulandım. Hemen Mustafa Dundar başkanımızı aradım, Allah yardımcınız olsun dedim. Başkanımızın davetiyle inşaat calışmalarını yerinde gordum. Şantiye alanındaki hafriyat calışmaları muthiş bir iş. Fakat, asıl onemli olan bundan sonrası. Şehrimizin guney ve kuzeyi arasındaki kopukluklar kalkacak, yer altı tunelleri ve gecişlerle bir akım olacak. İmar varsa insanlara hizmet vardır. Burada muthiş hareket var. Emeği gecen herkese teşekkur ediyorum" ifadelerini kullandı.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dundar da pandemi surecine rağmen Osmangazi Meydan'ındaki inşaat calışmalarının hızla devam ettiğini belirterek, "Şantiyemizde şehrimizin dinamiklerini ağırlamaya, projemizi tanıtmaya devam ediyoruz. Değerli buyuğumuz, onceki donem milletvekilimiz ve ulkemizin onemli sanayicilerinden Sayın Fahrettin Gulener'i ağırladık. Kendisinin duşuncesi, bakış acısı ve bize gostereceği yol bizim icin cok onemli. Onlar Bursa'nın adını dunyaya taşıyorlar. Biz de onların desteğiyle Bursa'ya fayda sağlayacak yatırımları kazandırmayı surdureceğiz" dedi. - BURSA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı