- Mustafa Dalcı: "Oyuncularım uzgun ama beceriksizlikleri soz konusuydu"
ANKARA - Super Lig'in 14. haftasında evinde Beşiktaş'a 1-0 mağlup olan MKE Ankaragucu'nde Teknik Sorumlu Mustafa Dalcı, "Yakaladığımız pozisyonlarda finali doğru yapmak gerekiyor. Bu anlamda oyuncularım maalesef uzgun ama beceriksizlikleri soz konusuydu" dedi.

Macın ardından duzenlenen basın toplantısında konuşan MKE Ankaragucu Teknik Sorumlusu Mustafa Dalcı, "Cok uzgunuz oyunun ilk yarısında ikinci yarısında pozisyon vermeyen ve oyuna, maca tamamen hukmeden bizdik. Hafta boyunca yaptığımız calışmaların tamamını saha icerisinde yaptığımızı duşunuyorum. Beşiktaş'ın biraz daha onde oynayacağını duşunuyorduk. Hızlı hucumlarla pozisyonlar yakalayacağımızı biliyorduk. Boyle de oldu ama ilk yarıda iki oyuncumuzun sakatlık nedeniyle değişimi oyunumuzu bozdu diyebilirim. Buna rağmen ilk yarıyı cok iyi oynadık. İkinci yarıya biraz kotu başladık diyebilirim. Ozellikle son 25 dakikayı forse ettiğimizi duşunuyorum. Macta 8-9 pozisyon var bunun 7 tanesi bizim pozisyonumuz. Yakaladığımız pozisyonlarda finali doğru yapmak gerekiyor. Bu anlamda oyuncularım maalesef uzgun ama beceriksizlikleri soz konusuydu. Uzgunuz ama bu macta berabere kalsak da uzuleceğim bir karşılaşmaydı. Uzgunuz, oyuncularımın ustun mucadelelerinden dolayı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.
Sergen Yalcın'ın Ankaragucu'nun pozisyonları ofsayttı demesi uzerine sorulan soruyu cevaplayan Mustafa Dalcı, "Bu Sergen hocanın bakış acısıdır saygı duyarım ama sahanın icerisinde neler olup bittiğini cok net gorebiliyorum ben. Sahada cok ciddi pozisyon verdiğimizi duşunmuyorum. Tam tersi ilk yarı yakaladığımız ve ikinci yarı yakaladığımız belli pozisyonlarımız var. Ancak gol pozisyonunda kurallar mı değişti ben mi bilmiyorum? Avantajın avantajı olur mu diye sormak istiyorum. Normalde el var evet. Hakem avantajı gosterdi. Doğru pas vermedi diye oyunu tekrar durdurup gol yememize sebep oldu. Bu nedenle 4'uncu hakemle cok diyaloğa girdim saha icinde Neden boyle bir karar verdi diye sorduğumda hakemin kararı dedi. Hakemler sahanın icerisinde neler olup bittiğine dikkat etmesi gerekiyor. İkinci yarıyı yatarak bitirdiler diyebilirim. Uzatmaya bakıyorsun 6 dakika. Zaten 8-9 oyuncu değişti. Kotu niyetli olduklarını duşunmuyorum. Hakeme hakkım olmayan bir şey istemiyorum. Saha icerisinde adil olmaları gerektiğini duşunuyorum. Bu takımı kurtarmak icin gece gunduz calışıyoruz. Bu emeklerin bu kadar basit bir şekilde alimizden alınmasına gercekten cok uzuluyoruz" şeklinde konuştu.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / MUSTAFA CENİK