garip bazen işe yarayabilir derim

Erkeksavar cumleler Bazen bizim icin onemli de olsa, soylediğimiz bazı şeyler, erkekleri arkasından yırtıcı bir ayı kovalarcasına bizden hızlıca uzaklaştırıyor! İşte 10 ornek.

Erkekler, bazı konularda son derece hassas olabiliyorlar. Sizden duymaktan hic hoşlanmayacağı birkac konuyu burada bulabilirsiniz.

"Yatağının altında duran, icinde eski sevgilinle fotoğraflarının olduğu kutuyu acıklamak ister misin?"

"İnanması zor ama şu anda karnımda bir bebek olabilir."

"Bana karşı durust ol. Başka kadınlarla sevişmeyi hayal ediyor musun?"

"Evini yeniden dekore etmek istediğimi zaten soylemiştim. Getirdiğim halı renk seceneklerine bakmak ister misin?"

"Sac rengim nasıl? Sence kumral mı olmalıyım, yoksa beni sarışın daha mı cok seversin?"

"Gecen ayki bir konu beni rahatsız ediyor ve bunun hakkında konuşmak istiyorum. Gercekten Lost'un ucuncu sezonunun en iyi sezon olduğunu mu duşunuyorsun yoksa oylesine mi demiştin?"

"Bir tane daha mı yiyeceksin? Bu kadar cok yediğine inanamıyorum!"

"Kardeşimin guzel olduğunu biliyorum ama eğer bize 1-10 arası bir puan vermen gerekseydi hangimiz daha yuksek puan alırdı?"

"Arkadaşım sevgilisi tarafından terk edildi. Şimdi durmadan ağlıyor ve şu sıralar yalnız kalmayı hic istemiyor. Onumuzdeki hafta bizimle beraber tatile gelmesine bir şey demezsin herhalde?"

"Senden hemen bir cevap istiyorum. Sence bu boynundaki morluk ne?"