Milliyetci Hareket Partisi Kutahya Milletvekili Ahmet Erbaş, beraberinde MHP Kutahya İl Başkanı Selcuk Alıc, MHP Kutahya Merkez İlce Başkanı Ayhan Toy, MHP Kadın Kolları İl Başkanı Hulya Ozturk ve yonetim kurulları uyeleri ile birlikte, Kutahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık'ı makamında ziyaret ettiler.
Ziyarette ilk konuşmayı yapan Kutahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, belediyeye yapılan ziyaret icin il yonetimi, ilce yonetimi, kadın kolları yonetimi ve Milletvekili Ahmet Erbaş'a ayrı ayrı teşekkurlerini sundu. Başkan Işık, "Yeni secilen ve goreve gelen tum arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Belediyemizin yapabileceği her turlu işlerde sizlerle birlikte, memleketimize hizmet etmek icin calışacağız ve calışmaya devam ediyoruz. Sayın vekilimize yeniden gecmiş olsun diyorum ve şifalar diliyorum. Ziyaretiniz icin teşekkur ediyorum" dedi.

"Birlik ve beraberliğimiz bozulmasın"
MHP Kutahya İl Başkanı Selcuk Alıc ise, konuşmasında belediye ziyaretini il, ilce ve kadın kolları yonetim kurulu uyeleri ile birlikte yaptıklarını soyledi. İl Başkanı Alıc, "Guzel bir şekilde karşılandık. Birlik ve beraberlik icerisinde guzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Sizlerin de bizlerden istekleri olacak, bizlerin de sizden istekleri olacak. Karşılıklı anlayış icerisinde calışmalarımızı yuruteceğiz" diye konuştu.
MHP Kadın Kolları İl Başkanı Hulya Ozturk ise, "Birlik ve beraberlik icinde, karşılıklı istişareler yaparak memleketimiz icin faydalı işler yağacağız" şeklinde konuştu.
"Alcak gonullu olacağız"
Milliyetci Hareket Partisi Kutahya Milletvekili Ahmet Erbaş konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Milletvekili Erbaş "Gosterilen ilgi ve alakaya teşekkur ediyorum. Bu surec cok tehlikeli bir surec. Lutfen bana bir şey olmaz demeyin. Bu hastalığın nereden geldiği anlaşılmıyor. Şimdiye kadar partimize, hangi kadmede calışmış olursa olsun emeği gecen herkesten Allah razı olsun. Bizler secilmiş insanlarız ve surelerimiz dolduğunda gideceğiz. Ama bu sokaklarda sizler kalacaksınız. Bizlerin amacı ve en buyuk hedefi sizlerin başınızı one eğdirmeyecek şekilde, bizlerin adı gectiğinde goğsunuzun kabaracağı eserler bırakmak. Alcaklıkla, alcak gonulluluk arasında cok basit bir kelime nuansı var. Biz, alcak değil, alcak gonullu bir hizmet yapmak zorundayız. Hedefimiz bu olmalı. Başkanımız secildiği gunden itibaren rozetini cıkarttı. Başkanımıza calışmalarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. - KUTAHYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı