İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktoru İsmail Kartal, 2-1'lik galibiyetle sonuclanan Hes Kablo Kayserispor macının ardından yaptığı değerlendirmede, "Macı kazanmak icin butun hamleleri yaptım, oyuncularım da karşılığını verdiler" dedi.
Mac sonu duzenlenen basın toplantısında konuşan Kartal, "Buraya 10 oyuncudan yoksun geldik. Ama hicbir zaman bahane uretmedim. Gecen hafta Sivas macında kaybetmiş olmamıza rağmen tebrik ettim. Kayserispor macına hafta ici taktik anlamda oyuncularımızı hazırladım. Cunku sahada calışacak zamanımız yoktu. Her mevkide oyuncularımın nasıl oynayabileceğini cok iyi anlattım. Macı cevirebilmek icin elimdeki imkanlar dahilinde hamleleri yaptım. Elimizdeki oyuncuları en iyi şekilde her mevkide kullanabilmek icin calışıyoruz. Bugun oyuncularım da ellerinden geleni yaptılar. Macı kazanmak icin butun hamleleri yaptım, oyuncularım da karşılığını verdiler. Bugun baştan sonra iyi mucadele ettik, geriye duşmemize rağmen inancımızı kaybetmedik. Bugun cok onemli 3 puan aldık. Oyuncularıma, camiamıza, taraftarımıza armağan ediyorum" diye konuştu. - KAYSERİ
Kaynak: İhlas Haber Ajansı