Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yonetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu, "Yerel esnafımıza, yerel tuccarımıza, yerel insanımıza ve yerel iş yerimize sahip cıkmak istedik" dedi.

Kahramanmaraş'ta yerel esnafın ticaretten aldığı payın artırılarak kalkınmaya destek sağlamak amacıyla KMTSO tarafından, "Esnafına Sahip Cık Kahramanmaraş" konulu kampanya başlatıldı. Kampanyanın tanıtım toplantısında konuşan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yonetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu, başlattıkları kampanyayı etkin hale getirmek istediklerini soyledi. Balcıoğlu, "Biz bize sahip cıkmalıyız diye, 'yerel işletmemize sahip cıkın' diye bir kampanya başlattık. Yerel esnafımıza, yerel tuccarımıza, yerel insanımıza ve yerel iş yerimize sahip cıkmak istedik. Cocuklarımızı kontrol eden mahalledeki bakkalımız gibi, gelip gecenleri kontrol eden mahalleden kimlerin gectiği gibi. Ama daha onemlisi, her zaman bizim yanımızda olan, sabahları tebessum ettiğimiz iş insanlarımıza sahip cıkalım. 'Uzerimde yok, sonra versem' dediğimiz yeri geldiğinde veresiye defterini acan iş insanlarımıza sahip cıkın. Bize, 'en son kaca olur' dediğimiz pazarlık ettiğimiz iş insanlarına sahip cıkın. Gel bir bardak cayını ic diyerek, muhabbetini esirgemeyen, bizden olan iş insanlarına sahip cıkın diye boyle bir kampanya başlattık. Bu kampanyamızı duyurmak ve etkin hale getirmek istiyoruz" dedi. - KAHRAMANMARAŞ
Kaynak: İhlas Haber Ajansı