Isparta'da itfaiyecilerden SMA hastası Poyraz Ali'ye yardım eli
İtfaiye Muduru Erkan Er, tum itfaiyecileri yardım yapmaya davet etti

ISPARTA - Isparta Belediyesi İtfaiye Mudurluğu ekipleri Sinop'ta yaşayan Kurttekin ciftinin 3 yaşındaki SMA hastası evlatları Poyraz Ali icin yardım topladı. Poyraz Ali'ye oyuncak itfaiye aracı da gonderilirken, İtfaiye Muduru Erkan Er, Turkiye'deki tum itfaiyeci meslektaşlarını Poyraz Ali icin duzenlenen yardım kampanyasına destek vermeye cağırdı.
SMA hastası olan ve kısa sure icerisinde tedavi olması gereken Sinop'ta yaşayan 3 yaşındaki Poyraz Ali icin Isparta Belediyesi İtfaiye Mudurluğu personelleri bir araya geldi. Poyraz Ali icin maddi yardımda bulunan Isparta Belediyesi İtfaiye Mudurluğu ekipleri ayrıca oyuncak itfaiye aracı gonderdi. Maddi yardımı bankaya yatıran personel, oyuncak itfaiye aracını Poyraz Ali'ye teslim edilmek uzere Sinop İtfaiye Mudurluğune gonderdi.
Isparta Belediyesi İtfaiye Muduru Erkan Er ve itfaiye personeli ayrıca itfaiye sirenini actı, ardından 'Isparta Belediyesi İtfaiye Mudurluğu olarak tum dualarımız Poyraz Ali ile birlikte' anonsu yaptı. İtfaiye Muduru Erkan Er ayrıca Turkiye'deki tum itfaiyeci meslektaşlarını Poyraz Ali icin duzenlenen yardım kampanyasına katılmaya davet etti.
Sinop'ta yaşayan Tuğce ve Ali Kurttekin ciftinin biricik oğulları tip bir SMA hastası 3 yaşındaki Poyraz Ali'nin tedavi olabilmesi icin bir ayı kaldı. Poyraz Ali'nin tedavisi icin care bulunuyor ancak şifa ise dunyanın en pahalı ilaclarından ve Poyraz Ali'nin ocak ayı sonuna kadar tedavisine başlanması gerekiyor.
Poyraz Ali'nin tedavisi icin aile sosyal medya uzerinden cağrıda bulundu ve bu cağrıya Isparta Belediyesi İtfaiye Mudurluğu ekipleri de cevap vererek ornek bir uygulama başlattı. Personel kendi arasında topladığı maddi yardımı hesaba yatırırken, yine Poyraz Ali'ye de oyuncak İtfaiye aracı gondererek, Turkiye'deki tum itfaiyeci meslektaşlarına cağrıda bulundu.
Isparta Belediyesi İtfaiye Muduru Erkan Er, "Bilindiği gibi Sinop'ta yaşayan bir ailemizin daha 3 yaşındaki evlatları Poyraz Ali cocuğumuzun SMA hastalığını bizlerde duyup cok uzulduk. Turkiye'de başlatılan yardım kampanyasına bizlerde Isparta Belediyesi İtfaiye Mudurluğu olarak Sayın Başkanımız Şukru Başdeğirmen'in de katkılarıyla Poyraz Ali icin yardım kampanyası başlattık. Karınca, kararınca bu gun topladığımız yardımı bankaya yatırdık. Amacımız Poyraz Ali'nin bir an once sağlığına kavuşmasıdır. Tum dualarımız Poyraz Ali icindir.
Biz itfaiyeciler zor anların, zor zamanların insanlarıyız. Bu kampanyaya Turkiye'deki tum itfaiyeci meslektaşlarımızın da katılmasını talep ediyoruz. Poyraz Ali'ye buradan bir de oynayıp, bizi hatırlaması icin oyuncak itfaiye aracını hediye olarak gonderiyoruz. Bu işe yardım eden tum herkese gonulden teşekkur ediyoruz" dedi.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / ALİ SERKAN AYGUN