Bilecik'in Osmaneli ilcesinde yaşayan 11 yaşındaki Doruk Arıcan, cektiği videoyu sosyal medya uzerinden belediye başkanına gondererek, atıl olarak bulunan bahcenin cocuk parkı olmasını istedi. Bu isteği uzerine Osmaneli Belediye Başkanı Munur Şahin duyarsız kalmadı.
Bilecik'in Osmaneli ilcesinde sosyal medya uzerinden yaptığı paylaşımda Osmaneli Belediye Başkanı Munur Şahin'den atıl olarak bulunan bahcenin cocuk parkı olmasını isteyen Doruk Arıca'nın isteğine cevap geldi. Osmaneli Belediye Başkanı Munur Şahin, sosyal medya uzerinden kendisine ulaşan bir cocuğun isteğini hemen yerine getirdi. 11 yaşındaki Doruk, sosyal medya uzerinden, "Sayın Munur başkanım buradan size sesleniyorum. Osmaneli Kutuphanesinin arka bahcesi karanlık olduğu icin akşamları abilerimiz, ablalarımız buraya gelip burada yiyip icip pisliklerini buraya bırakıyorlar. Ben bu bahceye bırakılan coplerden cok rahatsız oluyorum. Ben ve arkadaşlarım bir araya gelip zaman zaman temizliyoruz, gelenler yine cop bırakıp gidiyorlar. Ben ve mahalleli bu durumdan cok rahatsız oluyoruz. Lutfen atıl vaziyette olan bahcenin bir an once aydınlatma yapılmasını ve cocuk park yapılmasını rica ediyorum, saygılar sunuyorum" demişti.

Bu cağrıya duyarsız kalmadı
Osmaneli Belediye Başkanı Munur Şahin ise, bu mesaj sonrası hemen olay yerine gitti. 11yaşındaki Doruk da alana gelirken, Başkan Şahin, duyarlı davranıştan dolayı teşekkur etti. Burada bir acıklama yapan Başkan Şahin, "Doruk kardeşimizin sosyal medya uzerinden bize seslenmesi uzerine buraya geldik. Ben oncelikle Doruk kardeşimize ve ailesine bu duyarlı davranışından dolayı teşekkur ediyorum. Boyle bir ortama mudahale ettiği icin ve kimsenin de temizlemesini beklemeden, arkadaşları ve kardeşleri ile bir araya gelip buradaki copleri temizlemesi ve bahcenin atıl vaziyetten kurtulup cocuk parkı ve oyun alanı yapılmasını istedi biz de kardeşimizin bu isteğini dikkate alıp bura ile ilgili neler yapılması gerektiğini duşunup en kısa zamanda bahceye aydınlatma ve park yapma calışmalarımıza başlayacağız" dedi.
Ote yandan Başkan Şahin daha sonra Doruk Arıcan'a gunun anısına 1308 Osmaneli Belediyespor forması hediye etti. - BİLECİK
Kaynak: İhlas Haber Ajansı