HDP Kocaeli Milletvekili Omer Faruk Gergerlioğlu, "Cıplak arama gerceğini ortmek icin bize yalanlar, hakaretler, iftiralar, suc duyurularıyla istediğiniz kadar saldırın boşunadır." dedi.
Gergerlioğlu, Meclis'te duzenlediği basın toplantısında, cıplak aramayı gundeme getirdiği icin kendisine cok sayıda hakaret ve iftira yapıldığını belirterek, "Milletin bireylerinin uğradığı bu utanc verici cinsel işkenceyi kamuoyuna duyurduğumuz icin butun bunlar yapılıyor." diye konuştu.
İddialarını iktidar tarafından reddedildiğine dikkati ceken Gergerlioğlu, "Cumle alem 'ben cıplak arandım' diyor, AK Parti Grup Başkanvekili Ozlem Zengin, 'inanamıyorum oyle bir şey mi olur' diyor. Sen başka bir dunyada yaşıyorsun herhalde. Cıplak arama gerceğini ortmek icin bize yalanlar, hakaretler, iftiralar, suc duyurularıyla istediğiniz kadar saldırın boşunadır." ifadelerini kullandı.
Gergerlioğlu, Uşak Emniyet Muduru'nun kendisine yonelik hakaret ve iftiralarda bulunduğunu, cıplak arama iddialarıyla ilgili idari soruşturma başlatmadığını one surerek, Emniyet Muduru Mesut Gezer hakkında yarın suc duyurusunda bulunacağını soyledi.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Alper Atalay