MERSİN (İHA) – BonaBant Yonetim Kurulu Başkanı Nida Beyoğlu Arslan, ozel uretim koli bandında ciddi talep aldıklarını belirterek, istenilen renkte ve ebatta koli bandı ureterek tuketiciye ulaştırdıklarını soyledi.
Turkiye'nin koli bandı uretiminde lider markaları arasında yer alan ve Mersin'de 2018 yılından bu yana akrilik koli bandı uretimi yapan BonaBant, standart koli bandı uretiminin yanında ozel uretim ile istenilen genişlik, uzunluk ve renkte bant uretimi yapıyor. Son teknoloji makine ve ekipmanlarla bant sektorunde oncu olmayı başaran firma, Turkiye'de bant uretimi alanında ciddi bir acık kapatıyor.
Ozellikle İtalya ve Cin uretimi olan makinelerle gunde bin koli uretim yapan firma, yoğun talepler sonrasında istenilen olculerde belli adedi aştıktan sonra ozel uretim yapabiliyor. Ozel ebat noktasında ciddi bir talep aldıklarını belirten Yonetim Kurulu Başkanı Arslan, "Kısa surede buyuk ivme yakaladığımız sektorumuzde ozel uretim noktasında ciddi talepler alıyoruz. Ozellikle ambalaj sektorunde faaliyet gosteren firmalar tarafından ozel ebat bantlara ihtiyac duyuluyor. Biz de bu ihtiyaclar doğrultusunda belirli bir adet aşımından sonra istenilen renk ve ebatlarda uretilen bantları tuketiciye ulaştırıyoruz. Gunde bin koliye kadar bant uretimi gercekleştiriyoruz. Bu rakam her gecen gun artış gosteriyor. Turkiye'de urun yelpazemiz ve yenilikci anlayışımız ile buyume yolunda emin adımlarla ilerliyoruz" dedi. - MERSİN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı