Menemenspor'da 6 yabancı oynatılarak kural hatası yapılması sebebiyle gorevine son verilen yardımcı antrenor Orhan Terzi, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda gunah kecisi ilan edildiğini soyleyerek, "Yapmadığım bir hatadan dolayı otelden atıp, ucak biletimi iptal ettiler" dedi.
TFF 1. Lig'de Adanaspor ile deplasmanda oynadığı macı 3-2 kazanan Menemenspor, mac esnasında 6 yabancı oyuncu oynatarak kural hatası yapmıştı. Hukmen mağlup sayılması beklenen Menemenspor'da macın ardından yardımcı antrenor Orhan Terzi'nin gorevine son verildiği acıklanmıştı. Gorevine son verilen Orhan Terzi, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkatleri uzerine cekti. Vefat eden annesiyle yan yana olduğu fotoğrafı paylaşan Orhan Terzi, paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Annem o kadar cok ozledim ki. Keşke yanımda olsaydın. Yapmadığım bir hatadan dolayı oğlunu gunah kecisi ilan ettiler. İsmimi lekelediler. En cok neye uzuluyorum biliyor musun annem? Oğlunu otelden atıp, ucak biletini iptal ettiler. Bu kulup icin o kadar cok şeyler yaptım ki. Bu dunya bize gore değil. Bu dunya sahtekarların, yalancıların, hırsızların dunyası be annem. Elbet bir gun buluşacağız, seni cok seviyorum" - İZMİR
Kaynak: İhlas Haber Ajansı