O kadar şey yazılıp soylendiki melekler, aldatma uzerine...
Hic kimsenin başına gelmesini istemem ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazım.
Bunları okuyun derim. Gerci biz kadınlar sormadanda anlıyoruz herşeyi...
ALDATMANIN BAZI SOZLU GOSTERGELERİ
Yalancılar; “Ama”larınızın takibindeyiz:
“Bunu uydurduğumu duşuneceğini biliyorum, AMA....”
“Yalan soylediğimi duşunduğunu biliyorum, AMA...”
“Mantıklı gelmeyeceğini biliyorum, AMA...”
Karakter tanıklığı: “Sadece arkadaşlarıma sor, seni asla aldatmadığımı soyleyecekler.”
“Bunun başıma geleceğini biliyordum!”
“Ne yani seni aldatıp aldatmadığımı mı soruyorsun?”
“Benim nasıl bir insan olduğumu sanıyorsun sen?”
“Seni aldatmak icin aptal olmak gerekir!”
“Seni neden aldatayım ki?”

Hayıra karşı asla:
Yalan soyleyenler genelde onlarla yuzleştiğiniz zaman ‘hayır’ kelimesi yerine ‘asla’yı kullanırlar. Bu ‘asla’nın anlamı, bizi doğruyu soylediklerine inandırmaya calıştıklarıdır.

Zamirler:
Eğer partneriniz sizi aldatıyor ve onunla yuzleşiyorsanız, ‘biz’, ‘bizi’ gibi zamirleri kullanabilir ve eğer kullanırsa bunu bir uyarı olarak algılayın cunku bu zamirler her zaman bir ilişki olduğunu gosterir. Orneğin: “Ara sıra birlikte yemeğe cıkıyoruz, sadece bu kadar, aramızda duygusal bir şey yok.” SUCUSTU!

ALDATMANIN BAZI SOZSUZ GOSTERGELERİ:
El hareketlerinde artış
Bir manipulator, yani erkeğinizin her defasında vucudunun herhangi bir kısmına başka bir uzvuyla dokunması, orneğin boynunu, boğazını veya bacağını ovuşturması, burnuna dokunması, dilini dişlerinin onunde gezdirmesi gibi...

Gobek zekası
Yalan soyleyenler, tansiyonu artırdığınız anda gobek deliklerini kapıya doğru yonlendirebilirler. Bu hareket onların oradan cıkıp gitmek istediklerinin işaretidir.
Kımıldamaya ihtiyacları var
Yalan soyleyenler coğunlukla yalan soyleme sırasında veya sonrasında stres ve tedirginlikten kurtulmak icin vucutlarını hareket ettirirler.
Bu arada Atwood ve Schwartz tarafından 2002’de yurutulmuş bir calışma, evli kadınların yuzde 45- 55’inin ve evli erkeklerin yuzde 50-60’ının evlilik dışı ilişkiye girdiklerini gosterdi. Buna gore aramızdan pek coğu aldatılıyor veya aldatılmaya aday! Peki sizin gozunuzun onundeki kanıtlarla yuzleşecek kadar kendinize guveniniz var mı? Partnerinizin aşk hayatı hakkındaki gercekleri meydana cıkarmaya hazırsanız, bunları dikkate alın. Ancak, eğer karanlıkta kalmak istiyorsanız durun, cunku onun aldatma alışkanlığı hayatınızın onemli bir problemi haline gelir.
Benden soylemesi...