Fenerbahce Başkanı Ali Koc, Medipol Başakşehir macı sonrası carpıcı acıklamalarda bulundu.
Rıdvan Dilmen'in "Hakem macı Başakşehir'den Fenerbahce'ye verdi" sozlune yanıt veren Koc, "Rıdvan'a bir soralım nasıl vermiş. Pozisyonları izlemeden bir şey diyemiyorum. Benim genel olarak hakemleri eleştiriyorum. Mac 11'e 11'ken oyunun tek hakimi bizdik" dedi.

Ali Koc'un karşılaşmayla ilgili diğer acıklamaları şu şekilde;
"Pozisyonlarla ilgili bu mac ozelinde konuşmuyorum. Hakem performansında genel bir sıkıntı var. Bugune dair soyleyebileceğim şudur: Başakşehir 1-0'dan sonra macı koparabilirdi, bariz pozisyonları değerlendiremediler."
"İlk yarı 1-1 bitti, 11'e 11 devam ederken sazı elimize aldık. O zaman da 2-1'i bulduk. Faulu yapan Rafael değil Skrtel dediler, izlemedim ama boyle olduysa bir hata vardır."
"Fenerbahce bana sorarsanız bileğinin hakkıyla macı aldı. İlk 25-30 dakikada Başakşehir alıp goturebilirdi macı. İkinci yarı 11'e 11'deyken biz kazandık, kartlar gelince de mac koptu. Kazandığımız maclarda da hakem şikayetimiz vardı, Denizli macı sonrası gibi."