sevgilimle sevişiyoruz orgazma nasıl ulaşılır video orgazma nasıl ulaşılır kadın kadın video
Kız kardeşim 2
Kız kardeşim 2 hafta once doktorların yanlış bir iğne yapması sonucu "oldu"... İlk gun inanamamıştım. Sadece ağlıyordum. Camide ve gomulduğu sure icinde gecen zaman o kadar uzundu ki anlatamam. Omrumden omur, canımdan can gitti. Babamı ve annemi gordukce ciğerlerim parcalanıyormuş gibi hissediyorum. İlk 3 gun mevlude gelenlerin konuştukları konular muzik, moda, rejim vs vs. idi. Telefonlarını kapatmayan geri zekalıların muzik melodileri caldı durdu. İnsanlardan nefret ettim. Yalnız kalmak icin surekli kacıyorum ama nafile. Arkamdan guya bana teselli vermek icin geliyorlar. Allah'a inancım tamamen bitmiş durumda. Şu anda Kur'an okuduğum halde hicbir şekilde Allah inancım kalmadı. Gozyaşlarım bitmek tukenmek bilmiyor. Nereye baksam sadece onu hatırlıyorum. Halen inanamıyorum. Sorumlu olan doktor ve hemşireleri bulup sonsuza kadar işkence cektirmek istiyorum. Guzel kardeşim, Allah'a inanmasam da biliyorum, sen cennettesin. Keşke yanına gelebilsen canımın ici. Seni cok ozledim ablacığım.
Tuvalete girip
Tuvalete girip ellerimi yıkadıktan sonra tam olarak kurulamıyorum. Ya cıkınca kupkuru gorenler ellerimi yıkamadığımı zannedip benden iğrenirse? Biraz ıslak bırakmak lazım di mi? Ne olur, ne olmaz!
Orgazm olduğunda
Orgazm olduğunda ağlayan veya gulenlerin itiraflarını daha evvel burada okumuştum. Bugun sevgilimle arabada sevişirken oyle bir orgazm oldum ki, sonrasında bana sarıldığında gozlerimin dolduğunu fark ettim. (Ama ağlamadım.) Bunca sene evli kalıp şimdi ise sonu ne olacağı belli olmayan bir beraberlik yaşıyorum diye mi duygulandım yoksa evliliğimde gercek anlamda ya da daha doğrusu boyle bir orgazm yaşamadığım icin mi duygulandım yoksa duygularım mı şaşırdı anlamadım gitti.
Esim, her istediginde
Esim, her istediginde onunla beraber olmami bekliyor. Istemezsem beni, kadinlik gorevimi yapmamakla sucluyor. Erken bosalma sorunu var. Ilginc olansa, benim vucudumun onu erken bosalttigini iddia ediyor! Aramizda artik ne seks ne de sevgi var. Maalesef evliligimizden geriye sadece iki imza kaldi.
17 yaşında ilk
17 yaşında ilk cinsel ilişkimi yaşadım. Aklımca ozgurleştiğimi duşunuyordum. Cok pişmanım. Fakat karar verdim. Sanki boyle bir şeyi hıc yaşamamışım gibi hayatıma devam edeceğim. Yani yeniden "bakire" olacağım. Hatta bu fikrimden şimdiki erkek arkadaşıma da bahsettim. Kac gun sonra, hangi bahaneyle benden ayrılacağını merak ediyorum. Ne olursa olsun, seksin bu kadar pazarlandığı bir dunyada asıl şimdi ozgur olacağım.
Malum bolgeye
Malum bolgeye ağda yaptım. Ancak acısına dayanamadığım icin ucuna doğru olan kısımları, yani en hassas yerleri alamadım. Tuvalette her gorduğumde kendimi top sakal bırakmış gibi hissediyorum!
Sevgilimin evindeydik
Sevgilimin evindeydik. Sevişmeye başladık. İlk defa sevişiyor olmamızın verdiği heyecandan olsa gerek, opuşme esnasında sevgilimin burnu kanamış! Gozlerimiz kapalı opuştuğumuz icin ancak birkac dakika sonra farkedebildik. Gozlerimizi actığımızda yastık ve carşaf dahil olmak uzere yuzumuzun kan icinde kaldığını gorduk! Elimizi, yuzumuzu yıkayıp sevişmeye kaldığımız yerden devam ettik. Annesi carşafı o şekilde kanlar icinde gorduğunde ne duşundu acaba?
Sevgilime kravat
Sevgilime kravat almak icin Ankara Migros'taki Beymen mağazasına gittim. İceride bir koşuşturmaca vardı. Derken birine carptım. Mağazada bir anda hayat resmen durdu. Herkes bana bakıyordu. Ne olduğunu anlamadım tabii. Ozur dilemek icin arkamı donduğumde karşımda Ahmet Necdet Sezer duruyordu!
Aldığım seksi bir
Aldığım seksi bir ic camaşırını surpriz olarak giyip oturma odasına geldim. Eşimin uzerime atlamasını beklerken ne yaptı dersiniz? Koşarak gitti ve fotoğraf makinesini aldı. Bir suru fotoğrafımı, daha sonra kendi kendine bakıp tahrik olmak icin keyifle cekti ve oturup televizyon izlemeye başladı! Sinirimden ağlayacak gibi oldum. Gittim uzerimi değiştirdim
2 yıldır her gun
2 yıldır her gun alışveriş yaptığım bakkalı topallarken gorunce, "Gecmiş olsun. Bacağınıza ne oldu?" diye sordum. Adam yuzume tuhaf tuhaf baktı, "10 yıl once trafik kazası gecirdim. O zamandan beri topallarım" dedi! Mağmanın da mağmasına nasıl gidilir bilen var mı?
biz kadınlar 2
Kadınca0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- biz kadınlar 2