kadın cişi sevişirken cişin gelmesi ciş yapan bayanlar
Bize temizliğe gelen

Bize temizliğe gelen teyze sivilcelerimin uzerine koyduğum salatalık dilimlerinden kendine salata yapmış! Bir de gururla, "Bak ziyan olmadı işte, ne guzel" dedi! Teyzecim o salatalıklarla beraber ne kadar iltihaplı sivilce yediğini bir bilsen!

elmali_sheker; Cinsiyet: Kadın; Yaş:20; İl: İstanbul

Sevgilimle sevişirken

Sevgilimle sevişirken tam boşalacağım sırada eski sevgilisi ile de aynı şeyleri yaptığını duşunuyorum. Gerci bazen acı veriyor ama bu, daha gec boşalmak icin kredi kartı borcu veya alakasız şeyler duşunmekten daha etkili bir yontem.

Sutyen takmadığım

Sutyen takmadığım icin goğuslerim ortaokuldan beri sarkık. Bunu yıllarca kafama cok taktım. Hep ameliyat olmayı duşundum ama olamadım. Eşim icin ise hic problem değil. Daha doğrusu, oyle soyluyor. Onları bu haliyle seviyormuş. Artık ben de sevmeye başladım. Hatta her gun onlarla konuşuyorum. Sağlıklı olduklarına şukrediyorum.

Gece uyurken kocamın

Gece uyurken kocamın şeyine ne zaman dokunsam ereksiyon halinde olduğunu farkediyorum. Sorduğumda bunun doğal olduğunu, erkeklerin uyurken cişi gelince boyle olduğunu soyledi. Bu bahanesi doğru mu yoksa bu adam her gece başka kadınlarla fantazi kuruyor da ben tum saflığımla mağmaya mı gidiyorum?

Ankara da pizzacıda

Ankara da pizzacıda kadinca cantası yazan birini gorunce o kadar heyecanlandım ki bir an kendimi tutamayıp goz kırptım. O ise bana boş boş bakıp kafasını cevirdi! Kendimi salak gibi hissettim. kadinca.net, sen insanı rezil de edersin vezir de!

Universitedeyken

Universitedeyken Osmanlıca dersi nedeniyle elimde eski yazılı pek cok kitap olurdu. Bir keresinde eski yazıyla yazılmış cok sacma bir metin okuyordum. Orta yaşlı bir bayan, "Kızım onu okuyorsun ama başın ortulu değil" demişti! Durumu anlatmaya calıştıysam da kadıncağız bir turlu inanmamıştı
Ben de bekaretimi

Ben de bekaretimi 2002 yılında kaybettim. Fakat hala emin değilim cunku tam bir ilişki olmadan, bir kaza sonucuna gercekleşti. O gunden bugune de kimseyle birlikte olmadım. Sanki duzelecek de tekrar bakire olacakmışım gibi geliyor! Kendimi "korumaya" devam ediyorum. Sanırım evlenene kadar da bu şekilde surecek. Kimi kandırıyorum bilmiyorum.

Yattığım ilk erkek

Yattığım ilk erkek sevgilim değildi ama ben ona aşıktım. Bana seksten başka bir şey vermeyeceğini bildiğim halde iyi biri olduğu icin bunu kafamı pek takmıyordum. Ta ki itiraf.com'da başka bir kadına ilan-ı aşk ettiğini okuyana dek. Ustelik itirafını da bana bizzat o gosterdi. Tamam, benden hoşlanmayabilir, bunu anlayabilirim ama okuzluğun bu kadarına da pes doğrusu!