Gaziantep Futbol Kulubu Teknik Direktoru Marius Sumudica, Kasımpaşa macında rakiplerinin kotu bir oyun sergilediğine vurgu yaparak, "Rakibimize saygı duyuyorum ama bugun sahada tek takım vardı o da Gaziantep. Cok iyi futbol oynadık" dedi.
Super Lig'in 14. haftasında Gaziantep Futbol Kulubu deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa'yı 4-0'lık skorla mağlup etti. Macın ardından Gaziantep Futbol Kulubu Teknik Direktoru Marius Sumudica basın toplantısında acıklamalarda bulundu. Başarılı teknik direktor, sahada rakipleri Kasımpaşa'nın yok denecek kadar kotu futbol oynadığını vurgulayarak, "Rakibimize saygı duyuyorum ama bugun sahada tek takım vardı o da Gaziantep. Cok iyi futbol oynadık. Rakibimizi kontrol ettik. Deplasmanda 4 gol atınca mutlu olursunuz. İyi yoldayız. Oyuncularım galibiyeti bugun kutlaralar ama yarından itibaren Alanyaspor macı hazırlıklarına başlayacağız. 24 puana sahibiz. Kimsenin boyle bir beklentisi yoktu. Hicbir şey bitmiş değil, hicbir şeyi kazanmış da değiliz" şeklinde konuştu.
"Hakemlerin benim hakkımda onyargıları var"
Musabakada gorduğu sarı kartın sorulması uzerine Marius Sumudica, şu ifadelere yer verdi:
"Sarı kart yiyebilirim ama takım iyi oynuyor. Macın 56. dakikasında sarı kart tamamen gereksiz neden yediğimizi bile soylemdiler. Cok gereksiz hak edilmemiş bir kart. Bunun icin uzgunum. Benim hakkımda bir onyargı var. Surekli kartlar bana cıkıyor. Fenerbahce macında Cuneyt Cakır beni uyardı. Bazı hakemlerin gelip beni kartla cezalandırmaları uzuyor. Ne dediğimi sormuyorlar bile. Ben oyuncularımı uyarıyorum onlar gelip bana kart gosteriyorlar. Bu bir rutin oldu. Her zaman Sumudica'ya sarı kart gosteriyorlar."
"Hakemler oynamamıza izin vermezse oynayamayız"
Sumudica, musabakanın hakemi Koray Gencerler'in macın ilk bolumunde 10 dakika icinde 3 futbolcusuna sarı kart gostermesiyle ilgili olarak ise, "Bunun dışında hakem 10 dakika icinde 3 oyuncuya sarı kart gosterdi. Rakip cok sertti ama onlara kart gostermedi. Guray ile Tosca ilk faullerinde sarı kart gordu. BU şekilde oynamamıza izin verilmezse oynayamayız. Penaltı pozisyonunda kalecileri penaltı yaptı sarı kart bile gostermedi ve son adamdı" acıklamasını yaptı. - İSTANBUL
Kaynak: İhlas Haber Ajansı