Başakşehir Yardımcı Antrenoru İrfan Saraloğlu, macın hakemi Bahattin Şimşek'i aldığı kararlardan dolayı eleştirerek, "Turk futboluna ve aklı başındaki insanlara gore bu gece utanc gecesi yaşadık" diye konuştu.

Super Lig'in 14. haftasında Medipol Başakşehir deplasmanda Fenerbahce'ye 4-1 mağlup oldu. Mac icerisinde Okan Buruk'un kırmızı kartla oyun dışı kalmasından dolayı basın toplantısına onun yerine katılan Başakşehir Yardımcı Antrenoru İrfan Saraloğlu, Turk futboluna ve aklı başındaki insanlara gore utanc gecesi yaşadıklarını ifade ederek, "Macı konuşmak isterdim, teknik analizini yapmak isterdim ama onu ilgili yorumculara bırakıyorum. Ben futbolu konuşmak istemiyorum bugun. Golumuz ağır geldi galiba. 1-0 one gecmek guzel bir şey bizim icin. Sonrasında ne olduğunu tam olarak anlayamadım. Martin'e gostermesi gereken kartı Rafael'e gosteriyor. Rafael'i saha kenarına uzaklaştırmaya calışan Okan Buruk'a kırmızı kart gosteriyor. Aynı saniye icinde iki sarı kartı Rafael'e veriyor. Onun hamlesi var ama vurmuyor. Kırmızı kart cıkıyor VAR'a cağrılmıyor. Gustavo'nun yaptığı hareket muhtemelen butun futbol adamları bunun kırmızı kart olduğunu bilirler. Fakat sadece macın hakemi bunu gormedi. Okan Buruk'u goruyorsun. Orada sadece futbolcuya gidiyor. O pozisyon icinde olması onunda suclu olması demek değil ki. Hakem macın onune gecti. Rafael dunya capında bir oyuncu. Cok sansasyonel bir davranıştı hakemin yaptığı. Butun Avrupa bu macı veriyordu. Kotu bir deneyim oldu bizim icin. Utanc duyduğumuz bir davranış. Macı benim kanaatim şu ki macı bitirmeyi bile beceremedi hakem. 4-1 mağlup takıma 5 dakika uzatma veriyorlar. 10 dakika verinde tam olsun. Kime yaranmaya calışıyor bilemiyoruz. Herkes kendi gucuyle bir yere gelebiliyor bu ulkede. Gecen sene şampiyon olduk ve 2 macta Fenerbahce'ye yenildik. Fenerbahce'nin de Başakşehir'in de herhangi bir takımında bu tur yanlı bir yonetime ihtiyacı yok. Hakemi kınıyorum. 4. Hakem hocamızın atılmasına neden oldu" dedi. - İSTANBUL
Kaynak: İhlas Haber Ajansı