"Fazla hayalperestliğin gazabına uğradığımı da soyleyebilirim…"
Guzel oyuncu Yasemin Kay Allen kendisinden bahsederken "Meraklı bir insanım. İnsanlığı, sanatı, geleceği merak ediyorum. Fazla hayalperestliğin gazabına uğradığımı da soyleyebilirim, felaket senaryoları icine kaptırabiliyorum kendimi. En mutlu olduğum zaman ise arkadaşlarımı guldurduğum anlar." dedi.

"İlk sinema filmim ve ilk aşkım diyebilirim."
Oynadığı projelerin hepsi cok farklı tarzlar olan Allen'ın hic unutamadığı projesi ise Ozcan Deniz ile başrol oynadığı "Su ve Ateş" "ilk sinema filmim ve ilk aşkım diyebilirim. Orada oynadığım karakter Yağmur'u aklıma getirdiğim zaman icime bir huzur doğuyor." diye acıkladı.
Annesi Suna Yıldızoğlu'nun sadece mutlu olacağı secimler yapmasını istedi. Kendisini guclu ve kendinden taviz vermeyen bir kadın olarak buyuttuğu icin bu sektore girerken ufak nasihatları olsa da cıkardığı işe guvendiğini soyledi. Turkiye ve İngiltere arasında mekik okuyan başarılı oyuncu artık Turkiye'ye taşınmış. 2 ulke arasındaki farkları şu sozlerle dile getirdi."İngiltere'de dostlar arasındaki laflara kadar işlemiş bir resmiyet var ki bu insanların kendilerince sınırlarını baştan belirlemelerinde yardımcı oluyor. Bunun ters yuzunde ise samimi ilişkileri bile şartlı gibi hissettiren bir his oluşuyor. Turkiye'de bunun sınırları daha flu; artıları eksileri tartışılır."
"Pandemi olmasaydı da donmeyi duşunuyordum."
Londra'dan İstanbul'a donen oyuncu ALLEN "Pandemi olmasaydı da donmeyi duşunuyordum. Kafam farklı bir şekilde calışmaya başladı. Anksiyete kaynağı olan bazı gelişmelerin aslında ne kadar yakın olduğunu gordum. Dunya cok hızlı evriliyor ve artık ayakta durmak, yetişebilmek icin farklı adımlar atılması gerektiğini fark ettim."dedi.
Bir piton yılanı olan Yasemin Kay Allen onunla ilgili ise " Şimdilik İngiltere'de bir dostum ilgileniyor. Surungenlerle aranız kotu değil ise bakımı hic zor değil." dedi. Hayvanlara uygulanan eziyetlerle ilgili ise "Hayvanlara uygulanan şiddete daha ciddi cezalar gelmeli, hayvanların da hislerinin olduğunu kabul etmeliyiz" dedi.
"Hayatımda hic c giymemiş olmakla gurur duyuyorum adeta."
Başarılı oyuncu ALLEN hayatında yer vermediği kıyafetlerle ilgili "Puantiyeli hicbir şeyim olmadı bugune kadar ve olmayacak. Hayatımda hic oduncu gomleği giymemiş olmakla da gurur duyuyorum adeta." dedi.
"Sırf pozitif enerjiyle beslenen bir insan değilim."
Allen, sosyal medya ile ilgili "Sırf pozitif enerjiyle beslenen bir insan değilim ama sosyal medyada sadece ilgi cekmek icin yazılan negatif yorumları siliyorum. Linc kulturune karşı olduğum icin de cığ gibi buyumesini engelliyorum bazı fikirlerin. Yuzune soyleme fırsatı olmayacağını bildiği lafı sana anonim şekilde kusmuş birinin 'fikrine saygı' duymak zorunda olduğumu duşunmuyorum; orası bir sosyal medya profili, demokratik bir fikir paylaşım alanı değil nihayetinde. "Siz sanatcısınız eleştiriye acık olmak zorundasınız" lafını da objektif eleştiri yapmaya calışmıyorsanız kullanma hakkınız yok maalesef. diye sozunu sonlandırdı.
BU VİDEO İLGİNİZİ CEKEBİLİR
Kaynak: Hurriyet