Bir cok projeye imza atan ve Gintek inşaat sahibi kim? Gintek inşaat yonetim kurulu uyeleri! Detayalar haberimizde.
[h=3]GİNTEK İNŞAAT KİMİN?[/h]Atila Ergin, 3 Mart 1951 Yılında Ordu ilinin Golkoy ilcesinde doğmuş, ilk, orta ve lise oğrenim hayatını Orduda tamamlamıştır. 1974 yılında Karedeniz Teknik Universitesi İnşaat Muhendisliğinden mezun olduktan sonra 1974-1977 yılları arasında İller Bankası Genel Mudurluğunde İcme Suyu ve Kanalizasyon Departmanında İnşaat Muhendisi olarak calışma hayatına başlamış, 1977 yılında kamu sektorunden ozel sektore gecerek 1982 yılına kadar ceşitli şantiye şefliği ve proje mudurluğu gorevlerinde bulunmuştur. 1982 yılında Eka İnşaatı kurmuş, yonetim kurulunda kamu ve ozel sektore muhendislik hizmetleri uretmiştir. 1987 Yılında DEKORA A.Ş. firmasını kurarak bugunku GİNTEK GRUBU'nun temellerini oluşturmuş ve 1998 yılında DEKORA A.Ş. firmasında unvan değişikliğine giderek GİNTEK İNŞAAT A.Ş.'yi oluşturmuştur. 1995 yılında sağlık sektorune girerek CİTY HOSPITAL hastanesini kurmuş olup, yonetim kurulu başkanlığı gorevini 3 yıl boyunca yurutmuştur. Şu anda fiilen GİNTEK GRUBU'nun Yonetim Kurulu Başkanı gorevini yurutmektedir.
[h=3]GİNTEK İNŞAAT YONETİM KURULU UYELERİ[/h]Yonetim Kurulu Uyesi - İcra Kurulu Başkanı (Genel Mudur)
Ateş Ergin, 2004 yilinda Kultur Universitesi İnşaat Muhendisliğinden mezun olduktan sonra, 2006 yılında da Politecnico di Milano Universitesi Stratejik Design ve Pazarlama yuksek lisansından mezun olmuştur.2007 yılında grup bunyesine katılarak calışma hayatına başlamış ve ceşitli şantiyelerde muhendislikten şantiye şefliğine kadar tecrube kazanmıştır. 2011 Yılında Elektrik ve Enerji sektorunde hizmet veren ELENMAK A.Ş. firmasını oluşturup, 2 yıl surecle Yonetim Kurulu Başkanlığını surdurmuş, 2013 yılında Yonetim Kurulu Uyeliğine atanarak şirketin şantiye koordinatorluğunu ustlenmiştir. 2015 yılında GİNTEK GRUBUNUN İcra Kurulu Başkanlığı gorevini ustlenmiş olup, Genel Mudur (C.E.O.) unvanı ile gorevlerini yurutmektedir.
[h=3]Arda ERGİN[/h] Yonetim Kurulu Uyesi - İdari ve Mali İşler Başkanı (Finans Muduru)
Arda Ergin, 2010 yılında Bilkent Universitesi Elektrik ve Elektronik Muhendisliği bolumunden mezun olduktan sonra, 2012 yılında da City University London Cass Business School M.B.A. lisansından mezun olmuştur. 2012 yılında İhracat bolumunde Aliağa Bazalt Ocağının Yonetim sorumluluğu ile calışma hayatına başlamış ve 2014 yılına kadar bu alanda faaliyetlerini surdurmuştur. 2014 yılından sonra grubun Finans Departmanının başına gecmiş ve şu anda Finans Muduru (C.F.O.) unvanı ile gorevlerini yurutmektedir.