TFF 1. Lig 9. hafta erteleme macında konuk olduğu Adanaspor'u 3-2 yenen ancak aynı anda sahada 6 yabancı oyuncu oynatarak kural ihlali yapan Menemenspor'un teknik sorumlusu Dilaver Mutlu, "Teknik ekip olarak bir hata yaptık. Futbolcu kardeşlerimizden de ozur diliyorum. Altıncı yabancıyı oyuna soktuk, hata yaptık." dedi.
Mutlu, macın ardından duzenlenen basın toplantısında, oyuncularını mucadelelerinden dolayı tebrik etti.
Adana'dan iyi bir skorla donmek istediklerini ifade eden Mutlu, "İyi futbol oynayıp, guzel şeyler yapıp Adana'dan ayrılmak istiyorduk. Gercekten futbolcu kardeşlerimiz bugun cok iyi oynadı. İstediğimiz gibi oyunu yonlendirdik, golleri de bulduk. Skor olarak 3-2 kazandık. Ama moralimiz bozuldu. Teknik ekip olarak bir hata yaptık. Futbolcu kardeşlerimizden de ozur diliyorum. Altıncı yabancıyı oyuna soktuk, hata yaptık." diye konuştu.
Ozu: "Sahada kazanmak isterdik"
Adanaspor Teknik Sorumlusu Semih Ozu, oyuna iyi başlamadıklarını soyledi.
Bireysel hatalar yaptıklarını kaydeden Ozu, "Evren'in yanlış mudahalesi nedeniyle maca 1-0 mağlup başladık. Tepki de veremedik aslında. İkinci bolgede zayıf kaldık. Tepki anlamında direncimiz duşuktu. 1-0'la devreye girelim derken Karacic'den beklenmedik bir hata geldi ve golu yedik. 2-0'la devreyi kapattık, moraller bozuktu. İkinci yarıya tempoyu yukseltmek icin 3 oyuncu değişikliğiyle başladık ama rakip daha enerjik, istekli ve organizeydi." değerlendirmesinde bulundu.
"Bizim icin ders alacağımız, kotu bir mactı." diyen Ozu, "Rakibi tebrik ediyorum. Rakibin 6 yabancıyla oynaması idari bir konu. Ben saha icine bakıyorum. Rakibin 6 yabancı oyuncuyla oynaması nedeniyle 3 puan alacağız. Ama biz oynayarak sahanın icinde kazanmak isterdik. Yapacak bir şey yok. Oyunun kuralları var. Kurallara biz nasıl dikkat ediyorsak Menemenspor'un da dikkat etmesi gerekiyor. Bu bir ders aslında." ifadelerini kullandı.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Eren Bozkurt