Super Lig'in 14. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Yeni Maltayaspor'da Teknik Direktor Hamza Hamzaoğlu, "Oncelikle buraya kazanmak icin geldik ama Alanyaspor'a karşı alınan bir puan da benim icin kıymetlidir" dedi.
Macın ardından duzenlenen basın toplantısında konuşan Yeni Maltayaspor Teknik Direktoru Hamza Hamzaoğlu, Alanyaspor macına iyi hazırlandıklarını soyledi. Hamzaoğlu, "Bugun cok guclu ve iyi organize bir rakibe karşı, deplasmanda oynadığımız mactan bir puanla ayrılıyoruz. Oncelikle buraya kazanmak icin geldik ama Alanyaspor'a karşı alınan bir puan da benim icin kıymetlidir, diye duşunuyorum" dedi.
"Alanyaspor'u tebrik ediyorum"
Oyuncularını gosterdikleri performanstan dolayı kutladığını aktaran Hamzaoğlu, "Macın başından sonuna kadar oyun anlayışına sadık kaldılar. Oyun disiplininden kopmadılar. Mucadele ettiler. Fedakarlık yaptılar. Alanyaspor'un organize ataklarına engel olmaya calışırken, rakibi hataya zorlayıp yakaladığımız hızlı hucumları gol ile sonuclandırmaya calıştık. Bunlardan bir tanesini atabildik. Bugun bizim de oldukca pozisyonumuz vardı. Kazanabilirdik ama Alanyaspor'un da pozisyonları vardı macı kaybedebilirdik. Sonucta berabere biten mac Alanyaspor'u tebrik ediyorum oyuncularımı kutluyorum" diye konuştu. - ANTALYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı