Denizlispor Teknik Direktoru Yalcın Koşukavak, 2-1 galibiyetle sona eren BB Erzurumspor macının ardından, "Boyle zorlu bir deplasmandan bu kadar kısa zaman icerisinde organize olup, iki mactan 6 puan alan oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.
Super Lig'in 14. haftasında Kazım Karabekir Stadyumunda oynanan BB Erzurumspor - Denizlispor mucadelesi 2-1 Denizlispor'un galibiyetiyle sona erdi. Denizlispor Teknik Direktoru Yalcın Koşukavak, macın ardından karşılaşmayı değerlendirdi. Deneyimli teknik adam, "Oyundan once iki takımın da alt tarafta olması oyunun zorluk derecesini yukselteceğini tahmin ediyordum. Zor bir deplasmandı. Bu deplasman icerideki Alanya galibiyetinden sonra daha da onem arz etti. Erzurumspor kadrosu cok derin, ozellikle ikinci ve ucuncu bolgede cok ciddi derinlikleri var, oyuna mudahale edebilecek oyuncuları guclu. Bizim de kadro derinliği anlamında biraz problemlerimiz var. Oyunun başından sonuna kadar boyle gideceğini hesap ediyordum. 2-0'dan sonra ikinci yarı cok baskı yedik, 2-1'den sonra da baskı vardı. Orada kontratak vardı. Golu atsaydık belki de mac bitmiş olacaktı. Boyle zorlu bir deplasmandan bu kadar kısa zaman icerisinde organize olup, iki mactan 6 puan alan oyuncularımı tebrik ediyorum. İnşallah Denizlispor icin sonu iyi olur" şeklinde konuştu.

(Ozge Bozo/İHA)
Kaynak: İhlas Haber Ajansı