Turgutlu Belediyesi ekipleri merkez ve kırsal mahallelerin ihtiyac ve talepleri doğrultusunda calışmalarını gercekleştirmeyi surduruyor. Tum bu calışmalarla birlikte Turgutlu'nun yıllardır cozulemeyen sorunları da adım adım cozuluyor.
Manisa'nın Turgutlu ilcesinde Erbiller Sanayi Sitesinde yıllardır yaşanılan sorunların cozulmesi, sanayi esnafının rahat bir nefes alması icin Turgutlu Belediyesi calışmalara başladı. Bu doğrultuda Fen İşleri Mudurluğu ekipleri tarafından imara yeni acılan parsellerin yol acma, sathi kaplama icin zemin hazırlama ve bordur taşı doşeme hazırlığı calışmaları başlatıldı. Turgutlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, Erbiller Sanayi Sitesindeki calışmaların yurutulduğu alanlarda incelemelerde bulundu, Fen İşleri Muduru İbrahim Tunckol'dan calışmalar ile ilgili detaylar hakkında bilgi aldı.

Turgutlu'nun bircok noktasında eş zamanlı olarak calışmalarını surduren Fen İşleri Mudurluğu ekipleri, Sevilitepe Mahallesi, Gokay Sokakta parke taşı tamiratı calışmalarını da tamamladı.
Turgutlu Belediyesi merkez ve kırsal mahallelere kazandırdığı yeni cocuk oyun grupları ve yeşil alanlarla cocuklara, ailelere guvenli ve keyifli yaşam alanları sunmaya devam ediyor. Avşar Mahallesinde cocuk oyun grubu ve yeşil alan calışmaları Park ve Bahceler Mudurluğu ekiplerince gercekleştirildi. Sarıbey Mahallesinde cocuk oyun ve fitness grubu ile Yukarıbozkır Mahallesinde cocuk oyun grubunun kurulum calışmaları tamamlandı. Kayrak Mahallesinde ise mevcut olan cocuk oyun grubunun bakım, tamirat ve yenileme calışmaları da yine Park ve Bahceler Mudurluğu ekipleri tarafından sona erdi. Park ve Bahceler Mudurluğu ekipleri ayrıca Turgutlu Adliyesi onundeki yaya yolu boyama calışmalarını da gercekleştirdi.
"Guvenli, huzurlu ve mutlu Turgutlu icin calışıyoruz"
Fen İşleri ile Park ve Bahceler Mudurluğu ekiplerinin merkez ve kırsal mahallelerde surdurduğu calışmalar hakkında acıklama yapan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, "Turgutlumuzda yıllardır yaşanılan sorunların cozulmesi, vatandaşlarımızın guvenli, huzurlu, mutlu bir Turgutlu'da yaşamaları icin calışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Ekiplerimizin gercekleştirdiği yeni yol acma, parke, bordur taşı doşeme ve tamiratı calışmaları ile Turgutlumuzu adım adım yeniliyoruz. Mahallelerimize kurduğumuz yeni cocuk oyun grupları ile cocuklarımızın keyifli vakit gecirmelerini, guvenli oyun alanlarında yaşıtlarıyla bir araya gelmelerini sağlıyoruz. Turgutlumuz icin var gucumuzle calışmaya devam edeceğiz" dedi. - MANİSA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı