AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Odunc, Turkiye Buyuk Millet Meclisindeki (TBMM) ofisinde AK Parti Bursa İl Başkanlığı gorevine atanan Davut Gurkan ile eski başkan Ayhan Salman'ı ağırladı.
Odunc'un iletişim ofisinden yapılan acıklamaya gore, ziyarette konuşan Odunc, Turkiye'nin geleceğini dunden bugune inşa eden kadroların AK Parti kadroları olduğunu bildirdi.
Odunc, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın her bir tuğlasında alın terinin bulunduğu AK Parti'nin, bugun yine yeni hedefler icin yek vucut olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:
"Turkiye'nin en guclu buyukşehirlerinden olan Bursa'da, ailemize yakışır bir il başkanlığı secim sureci yaşanmış ve il başkanlığı koltuğunda oturan değerli buyuğumuz Ayhan Salman gorevini Davut Gurkan ağabeyimize devretmiştir.
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın teveccuhleriyle gercekleşen bu yenilenme sureci aslında bir bayrak nobetinden ote değildir. Bugune kadar Bursa'ya ve Turkiye'ye hizmet eden sayın il başkanımız Ayhan Salman ve ekibine emeklerinden oturu teşekkur ediyorum. Hakkımızı helal ettiğimizi bir kere daha ifade etmek istiyorum. Yine gorevi devir alan il başkanımız sayın Davut Gurkan ağabeyimize bu yeni donemde başarılar diliyorum."
AK Parti'nin Turkiye icin oneminin altını cizen Odunc, "Ulkenin tamamında ve coğrafyanın her noktasında tum mazlumların yanında olan AK Parti, buyuk bir ailedir. Bilinmelidir ki, AK Parti demek Turkiye demektir. Turkiye icin calışan herkesi AK Parti catısı altında gormek mumkundur. İnanıyorum ki 2023 yolculuğumuzda sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yeni zaferleri milletimizle beraber kutlayacağız." ifadelerini kullandı.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Sinan Balcıkoca