34 beden kıyafetler 34 beden olmak elbise kucuk giyim
Kadınlar zayıflamak icin her yola başvurur oldular.Hic ummadığınız birisi bile zayıflamak icin binbir ceşit diyet,spor ve ilaclar kullanarak zayıflamanın yollarını arıyor.Zayıflamak dışında buyuk beden derdinden kurtulup kucuk bedene duşmek istiyorlar.Bende oyle olmak istiyorum ama cok da abartıp kafama takmıyorum.Bence siz de fazla abartmayın.Buyrunuz...

Avrupalı kadınların gardroplarında mutlaka kendi bedenlerinden daha kucuk beden kıyafetler bulunduğunu belirleyen araştırma ekibi kadınlara "Neden daha kucuk beden elbiseler aldınız?" sorusuna, "Diyete başlıyorum zayıflayacağım" şeklinde cevap verdikleri belirtiliyor.
Daha kucuk beden kıyafetlerin daha hoş gorunduğunu belirten uzmanlar, kadınların alışveriş sırasında bunu cok cazip bulduklarını, kendilerini o elbiseyle hayal edip her şeye rağmen elbiseyi satın aldıklarını soylediler.
Yapılan araştırmayla, sadece İngiltere'de daha kucuk beden olmasına rağmen alınan ve bu nedenle hicbir zaman giyilmeden askıda duran yaklaşık 24 milyon giyim parcası bulunduğu tahmin ediliyor.

Kim bilir sizlerinde gardolabında giyilmeyi bekleyen kac ceşit kucuk beden kıyafet var.Umarım dilediğiniz bedene kavuşur istediğiniz gibi giyinirsiniz.Bol şanslar