Polisin sırtında taşıdığı kadından polislere, "Adımlarınıza kurban olurum"
Yaptıkları hareketle gonulleri kazanan polislerden Muzeyyen nineye duygulandıran ziyaret
85 yaşındaki Muzeyyen Kahramantekin:
"Yavrum beni nasıl getirdiniz? Unutmadım sizi unutamam da"
"Allah sizi duşmanlardan korusun"
CORUM - Corum'da rahatsızlanarak hastaneye giden ve tedavisinin ardından 5'inci kata kadar bir polis memurunun sırtında evine cıkarılan 85 yaşındaki Muzeyyen Kahramantekin, "Adımlarınıza kurban olurum yavrularım benim. Acılar gormeyin" dedi.
Corum'da yaşlı kadına karşı yaptığı ornek davranışla gonulleri fetheden polis memuru Hasan Başpınar ve ekip arkadaşı Mehmet Coban, 85 yaşındaki Muzeyyen Kahramantekin'i ziyaret etti. Gece kendisini adresine goturen ve 5'inci kata kadar sırtında taşıyan ekipleri karşısında goren Muzeyyen Kahramantekin, duygu dolu anlar yaşadı.
"Kurban olurum ben size yavrum" diye duygularını dile getiren Kahramantekin, "Adımlarınıza kurban olurum yavrularım benim. Beni nasıl getirdiniz? Unutmadım. Unutmuyorum da. Allah'ım ucunuze de hacı olmayı nasip etsin. Hakkınızı helal edin yavrum. Gece nasıl getirdiniz? Allah coluğunuzla cocuğunuzla gulmeyi nasip etsin. Acılar gormeyin. Gece beni beklediniz. Allah sizlerden razı olsun. Allah sizi duşmanlardan korusun. Allah işinizi gucunuzu rast getirsin" ifadelerini kullandı.
Muzeyyen nine ile bir sure sohbet eden polis memurları ise, "Anne nasılsın? Herkes senin evladın polisler olarak. Bizler senin evladınız. Ne zaman bir ihtiyacın olduğunda bizi ararsanız yardımcı olurlar" ifadelerini kullandı.
"Teşekkur etmek icin emniyete gelecektik"
Muzeyyen Kahramantekin'in kızı Leyla Kılıc ise, "Evladım size teşekkur etmek icin Emniyet Mudurluğu'ne gelecektik. Allah razı olsun. Nasıl cıkardınız annemi sırtınızda? Annemle o kadar ilgilenmişsin ki anlatamam" diye konuştu.